Pilav ve Euro krizi

Güncelleme Tarihi:

Pilav ve Euro krizi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2018 08:31

Başakşehir maçının devre arasında yemek yemesinin sebebini soran Güneş’e, “Zaten oynamıyorum ki” cevabını veren Tolgay, ücretinin Euro’dan Türk Lirası’na çevrilmesini de kabul etmiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta Tolgay Arslan’ın D.G. Sivas maçında kadroya alınmamasının perde arkasında ‘pilav ve Euro’ krizi çıktı... Önceki hafta M.Başakşehir ile oynanan karşılaşmada yedek soyunan Tolgay, kulübün maç sonrası için getirdiği pilav ve etli yemeği devre arası yiyince teknik direktör Şenol Güneş, “Niye şimdi yiyorsun?” diye sordu. Tolgay da, “Zaten oynatmıyorsunuz” karşılığını verdi.

200 MİLYON TL ÖDENDİ

Dün bazı medya organlarında Tolgay’ın bu olay yüzünden kadro dışı kaldığı duyuruldu. Ancak tek sebep bu değil. Temel gerekçe; Tolgay başta olmak üzere birçok oyuncunun, ücretlerinin Euro’dan Türk Lirası’na çevrilmesini kabul etmemesi. Bu konuda yönetim de, futbolcular da taleplerinde diretiyor. Oyuncuların 200 milyon lira tutarındaki Eylül ayı alacakları ödendi. Şimdi sırada Ekim ücretleri var. Kurallara göre Beşiktaş yönetimi 3 ay ödeme yapmazsa futbolcuların serbest kalma hakkı bulunuyor. Kısacası önümüzdeki günler çok şeye gebe.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!