PİDE DEĞİL BİLET KUYRUĞU

PİDE DEĞİL BİLET KUYRUĞU

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Metristepe Tiyatro Günleri Kapsamında Bozüyük'te ikinci kez sahne alacak olan Mahşeri Cümbüş oyunu için vatandaşlar...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Metristepe Tiyatro Günleri Kapsamında Bozüyük'te ikinci kez sahne alacak olan Mahşeri Cümbüş oyunu için vatandaşlar sabahın erken saatlerinde sıraya girdi.
Pazar günü 16.00 ve 20.00 saatlerinde olmak üzere iki seansta seyircisi ile buluşacak olan  Mahşeri Cümbüş oyununu izlemek için vatandaşlar sabahın erken saatlerinde uzun kuyruklar oluştururken, saat 08.30'da verilmeye başlanılan biletler kısa sürede tükendi. Ulusal olarak sahnelenen ve gittiği yer şehirde kapalı gişe oynayan Mahşeri Cümbüş oyununu Bozüyük'te görmekten mutluluk duyduklarını belirten vatandaşlar, Bozüyük için kültürel anlamda çok önemli olan tiyatro festivali için Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür ettiler. 

     3. Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri kapsamında birbirinden güzel tiyatro oyunları ve oyuncular Bozüyük'te sahne alırken, yapılan söyleşilerde tiyatro oyuncuları Bozüyük'teki tiyatro sevenlerin gösterdiği yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirirdiler. Konu ile ilgili olarak  Metristepe Kültür Merkezi çalışanları, oyunlarda  salonun tamamının dolu olduğu belirterek tiyatro oyunlarına ve Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen tüm kültürel etkinliklere yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür ettiler. 

dsc_4655.jpg


Bu haber toplam 6339 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.