PES 2020, Juventus'u Lisansladı: FIFA 20'de Juventus Olmayacak

68
20
8
3
0
Futbol oyunu Pro Evolution Soccer'ın geliştiricisi olarak bilinen Konami, PES 2020 oyunu için Juventus'la anlaştı. İtalya'daki Serie A'nın en büyük futbol kulübünün isim haklarını alan PES 2020, kulübü kendi oyununa özel hale getirdi.

Konami, İtalya'nın Serie A devi Juventus'la anlaşmaya gitti. Tabii ki bu anlaşma, geçtiğimiz günlerde Manchester United ile yapılan anlaşmadan biraz daha farklı gerçekleşti. Manchester United ile yapılan anlaşmada oyunculara farklı bir oyun modu verilirken bu anlaşmanın sonucunda başka oyunculardan belirli şeyler alınacak.

İtalya'nın en büyük futbol kulüplerinden biri olan Juventus'la anlaşan Konami, Juventus'un ismini PES 2020'ye özel yaptı. Tabii ki bu durum, birçok kişinin aklında diğer futbol devi FIFA 20'yi getirdi.

Peki, PES 2020'nin Juventus'u lisanslaması, FIFA'yı nasıl etkileyecek?

fifa 20

FIFA 20, Juventus'un ismini, sahasını, armasını ya da formalarını kullanamayacak. Juventus'u Piemonte Calcio ismiyle kullanacak olan FIFA, forma olarak da farklı bir tasarımı oyununa entegre edecek. Tabii ki kulübün ambleminin de farklı olduğunu belirtmekte fayda var.

Tüm bu unsurların dışında kalan oyunculara geldiğimiz zaman oyuncularda herhangi bir değişikliğin olmayacağını söyleyebiliriz. Ronaldo'yu oynamak isteyenlerin hâlâ FIFA'da Ronaldo'yu bulabileceği, bunun yanı sıra tüm Juventus oyuncularının FIFA 20 Ultimate Team gibi özel modlarda edinebileceğini de ekleyelim.

pes 2020

Juventus'un lisanslanma olayıyla birlikte yeni bir lisans savaşının başlayıp başlamadığını zaman gösterecek. Tüm bunların yanı sıra PES'in bu hamlesiyle FIFA'nın önüne geçip geçemeyeceği de büyük bir merak konusu.

Hatırlamak için PES 2020'nin fragmanına aşağıdaki video aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-07-16-pes-2020-has-juventus-exclusively-and-now-fifa-20-has-piemonte-calcio
68
20
8
3
0
Emoji İle Tepki Ver
68
20
8
3
0