PERSONEL İLE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ile bir araya geldi. Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve sahada çalışan personeller katıldı.

PERSONEL İLE  İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Personel buluşmaları kapsamında sık sık çalışanlarla bir araya gelen Başkan Yanılmaz, Elazığ Belediyesi olarak 2500 kişilik bir aile olduklarına vurgu yaparak bu geniş aile ile Elâzığ’a hizmet sunduklarını belirtti.

Başkan Mücahit Yanılmaz konuşmasının devamında şunları ifade etti. ”Hep birlikte gayret ediyoruz. Hedefimiz Elâzığ’ı daha yaşanılabilir bir şehir haline getirebilmek, daha zenginleştirmek, insanlarının daha mutlu olduğu bir şehir haline getirmektir. Bir insanın yaşamındaki mutluluk sadece tek yönlü değil birçok yönlüdür. Bu birçok yönüne birden bakarken öncelikli hedefimiz belediyemizde çalışan 2500 kişilik aile fertlerinden oluşan bu ailenin kendi içindeki mutluluğu ve huzurudur. Sizlerin huzuru bizlerin huzurdur. Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bu çerçevede bütün olaylara bakıyoruz. Her personelimizin sabah işe gelirken mutlu bir şekilde gelmesi, akşam da işten ayrıldıktan sonra eve giderken mutlu bir şekilde gitmesinin mücadelesini veriyoruz. Biz bütün Elâzığ’ın mutluluğunu isterken kendi çalışanlarımızın mutluluğundan fedakârlık yapamayız. Sizlerin mutluluk ve huzurunuzu bozacak her türlü olayın karşısında oluruz. Hükümetimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın almış olduğu kararla taşeron işçilerimize yeni bir hak verildi ve belediyemizde de bunu uygulamaya başladık. Dilekçelerinizi verdiniz, bu önemli bir aşama ve önemli bir adımdır. Bütün konuşmalarımda değindiğim gibi eğer bu belediyede belediye maaş ödeyemeyecek duruma geldiyse eğer ilk önce maaşı Belediye Başkanı almayacak, daha sonra Belediye Başkan Yardımcıları almayacak, akabinde müdürler almayacak, akabinde müdür yardımcıları almayacak ama benim çalışan işçim maaşından asla geri kalmayacak.”

BAŞKAN YANILMAZ’A DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

Programın sonunda bugün doğum günü olması nedeniyle belediye personelleri, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın yaş gününü pasta keserek kutladı. Başkan Yanılmaz da bu güzel sürpriz için çalışanlara teşekkür etti.