Periler uzatmada dağıldı!

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde 2. Haftası'nda Elazığ İl Özel İdare uzatma bölümünde rakibini durduramadı ve ikinci yenilgisini aldı

Periler uzatmada dağıldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ İl Özel İdare, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin 2. Haftasında Çankaya Üniversitesi ile karşı karşıya geldi.

16 takımın mücadele ettiği ligin ilk haftasında evinde karşılaştığı Urla Belediyesi’ne 84-79 yenilerek şok bir mağlubiyete imza atan Bordo-Beyazlı ekibimiz, Ankara’dan da eli boş döndü. Saat 14.00’te Ankara Arı Koleji Olimpik Spor Salonu’nda oynanan maça etkili başlayan ev sahibi takım ilk periyodu 15-11’lik üstünlükle tamamladı. İkinci periyotta farkı açan Çankaya Üniversitesi devreye 38-26 önde girdi.

Başa baş geçen 3. Periyotta temsilcimiz farkı bir nebze azaltsa da, bu periyotta Başkent ekibinin 53-43 üstünlüğü ile tamamlandı. Mücadelenin 4. periyodunda Elazığ İl Özel İdare muhteşem bir dönüşe imza attı. 4 sayı farkla üstünlüğü de yakalayan temsilcimiz, skor üstünlüğünü koruyamayınca mücadele 65-65’lik eşitlikle sonuçlandı ve uzatmaya gidildi. Uzatma bölümünde yokları oynayan Elazığ İl Özel İdare, 10 sayı farkla 83-73’lük mağlubiyetle salondan ayrıldı.

İkinci hafta sonunda galibiyeti bulunmayan Potanın Perileri, hafta içi 3. maçında Edremit Bld. Gürespor’un konuğu olacak.