Haberler

Beşiktaş'ın Yollarını Ayırdığı Pepe, Son Kez Vodafone Park'ta!

Güncelleme:

Beşiktaş'la olan sözleşmesini alacakları karşılığında fesheden ve dün Ümraniye'de takım arkadaşlarıyla vedalaşan Pepe, Trabzonspor maçını locada izledi.

Beşiktaş'la yollarını ayıran Pepe, Trabzonspor karşılaşmasını locada izledi. Sakatlığı nedeniyle kadroda olmayan Ryan Babel'le birlikte mücadeleyi tribünden takip eden Pepe'nin kaçan pozisyonlarda oldukça heyecanlandığı görüldü.

Alacakları karşılığında sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Portekizli futbolcu, devre arasında serbest olarak başka bir takıma gidecek. Yıldız oyuncunun adı Porto ve bazı Çin kulüpleriyle geçiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Ümraniye Beşiktaş Pepe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500

Yorumlar (6)

GALATASARAYLILAR PENDİK ,İST:

güle güle güzel kalpli insan allah babana şifa versin ne güzel insansı günümüzde evlatlar baba annesinden kaçar oldu babalar anneler yaşlanınca ev lere sığmaz oldu birde müslüman ülkede senin babam rahatsız diyi ülkene gitmen orda işine devam etmen dugulandırdı allah seni korusun beşik taşta personele para dağıtman ayrı bir güzelik sana olumsuz bakanlara yazıklar osuun TEŞE KÜRLER PEPE GÜZEL İNSAN GÜLE GÜLE

12
3
yanıtYanıtla
gonyalı:

dahada gelme

3
10
yanıtYanıtla
OTOBÜS ŞÖFÖRÜ BURAK:

ADAM GİBİ ADAMDIR PEPE

11
1
yanıtYanıtla
doktor:

melo gibi pepe gibi agresif insanlar sevilmez, ama bir düşünün hiç kıvırmayan ADAM lardır bunlar, herkese şirin görünmek için kırk takla atanlar gibi rol yapmakla uğraşmazlar, merttirler, ve asıl güvenilecek kişiler bunlardır

3
2
yanıtYanıtla
gardropp fuat:

saçma sapan oyunculara bedavaya para yedireceğinize bu adamı elinizde tutsaydınız:. .

2
2
yanıtYanıtla
Hakikat:

elhamdülillah

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title