• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Pendik'e borcum var dedi İstanbul'un en büyüğünü açtı!

Pendik'e borcum var dedi İstanbul'un en büyüğünü açtı!
İstanbul'un en büyük kitap-kırtasiye mağazası Pendik'te hizmet veriyor.

Doğu Mahallesi İlhami Soysal Bulvarı, No:5/B Pendik adresinde faaliyet gösteren Kıdemli Kitap-Kırtasiye mağazası 1.200m2'lik kapalı alanıyla İstanbul'un en büyüğü olaraka kayıtlara geçti. 2018 yılı kasım ayında hizmete giren dev mağazada binlerce çeşit kitap ve kırtasiye ürünü bulmak mümkün.

Mağazada ayrıca 400 metre kare oyuncak ve kırtasiye alanı bulunuyor. Uzmanlar tarafından kabul görmüş eğitici oyuncakların hemen bir çoğu var.

Kırtasiye ve kitapta kapı kapı gezme devrini bitiren Kıdemli'de okurlar, öğrenciler istedikleri ürüne kolaylıkla  ulaşabiliyorlar.

dsc_0036-017.jpg

Dev mağazada önemli yayın evlerinin tüm eserleri bulunurken, kırtasiyede A'dan Z'ye tüm ürünleri bulmak mümkün. Bol çeşit, nitelikli ürünlerin en uygun fiyata satışa sunulduğu KIDEMLİ mağazalarında müşteriler alış verişlerini rahat ve konforlu bir ortamda gerçekleştirebiliyorlar.

dsc_0012-027.jpg

Mağazada satın alınacak bir ürünü kolaylıkla bulabilmek mümkün. Müşteriler, satın almak istedikleri kırtasiye malzemesine ya da kitaba yönlendirme tabelaları sayesinde kolaylıkla ulaşabiliyorlar.

Üniversiteye hazırlık, liselere giriş sınavına hazırlık yardımcı eserler ve bol kaynak kitap yine Kıdemli Kitabevi ve kırtasiye de mevcut durumda.

dsc_0029-009.jpg

Müşteriler, kapı kapı dolaşmadan aradıkları eseri yada kırtasiye malzemesini edinebiliyorlar.

İstanbul'un çeşitli semtlerinde 5 mağazası bulunan Kıdemli Kırtasiye ve Kitabevi'nin en büyük mağazasıyla birlikte Güzelyalı Mahallesi'nde de bir şubesi bulunuyor.

Kıdemli Mağazalarının sahibi Selim Varıcı Pendikli bir girişimci. Doğma büyüme Pendikli olan Selim Varıcı, yaşadığı yer olan Pendik'e yatırım yapmaktan oldukça mutlu.

 

Türkiye'nin en büyük kitabevini ve kırtasiyesini Pendik'te hizmete sunduklarını söyleyen genç işadamı Selim Varıcı, " Doğduğum yer olan Pendik'i ve Pendiklileri çok seviyorum, bu ilçe bana çok şey verdi. Yatırımlarımı da Pendik'e yapmaya karar verdim ve İstanbul'un en büyük kırtasiye ve kitabevini bu ilçede hizmete sunduk. İnsanlarımız kapı kapı dolaşmasın istedik, aradıklarını tek bir mağazada bulsunlar istedik. Bu amaçla da büyük bir yerde faaliyet gösterelim dedik. 1.200 metre kare kapalı olan bir mağazada faaliyet gösteriyoruz. Binlerce ürünü aynı çatı altında Pendiklilerle buluşturuyoruz. Bol çeşit ve onaylanmış sağlığa zararlı olmayan kırtasiye ürünlerini satıyoruz. İlgiden çok memnunuz, mağazamız kısa  sürede önemli bir müşteri portföyüne ulaşmış durumda. Şimdilik İstanbul'da 5 mağazamız var ve bunun ikisi Pendik'te. Şube sayımızı artırmayı planlıyoruz. Hedefimiz tüm Türkiye'de faaliyet göstermektir."diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113