1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Pehlivan adaylığını açıkladı
Pehlivan adaylığını açıkladı

Pehlivan adaylığını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, 13 Ağustos’ta yapılacak ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, 13 Ağustos’ta yapılacak ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İlçe binasında yaptığı basın toplantısı ile adaylığını açıklayan Pehlivan şu ifadeleri kullandı;

Kıymetli dava arkadaşlarım; Yüce Allah bizlere bu kutlu davada, atalarımızdan aldığımız mübarek sancağı taşımayı nasip etmiştir.

Bizler Türk Milliyetçiliği dâvâsının bel kemiği olan Milliyetçi Hareket Partisinin, her daim hizmete hazır yılmaz neferleriyiz.

Kendimizi bildik bileli, makam farkı gözetmeksizin teşkilatımızın her kademesinde dâvâmızın varlığını, birliğini ve dirliğini ayakta tutabilmek adına mücadelemizi sürdürdük, sürdürüyoruz.

Göreve atandığımız günden beri “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır.” düsturunu kendimize şiar edinerek hareket ettik. Milliyetçi kardeşlerimizin arasında ayrım gözetmeksizin köprü olmayı, birleştirmeyi, bütün haline gelip güçlü olmayı başarmaya çalıştık. Yerelde ve genelde Milliyetçi Hareket Partisini tekrar iktidar yapma hedefine doğru partililerimizle birlikte yürüyoruz. Bu idealle heyecanımızı hep diri tutarak partimizi yükseltecek ve o kutlu günlere ereceğiz.

Altı ay kadar önce 20 Şubatta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin takdiriyle atanmış olduğumuz görevi; gerek referandumda, gerekse genel merkezimizin ve il- ilçe teşkilatlarımızın düzenlediği faaliyetlere verdiğimiz destekle ve ilçemizde birliği, bütünlüğü pekiştirmek adına sürdürdüğümüz çalışmalarla gece gündüz demeden layıkıyla yerine getirmeye gayret gösterdik. Allah ömür verdikçe bu dâvâ uğruna her türlü fedakârlığı yapmaya, aynı gayretle çalışmaya hazırız. Bizler beklentimiz olmaksızın, menfaat gözetmeksizin vatanımızın muhafazası, milletimizin refahı uğruna hizmet eden alçak gönüllü, yüce dâvâlı insanlarız. “Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve Ben” diyen, ülkemizin en zor günlerinde varlığıyla, duruşuyla güven veren, Bilge Liderimiz, Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde çalışmak, onunla birlikte anılmak bizim için bir şereftir. Bugüne dek olduğu gibi bugünden sonrası için de sözümüzün ardında, Liderimizin emrinde vazife yapabilmek adına Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı İlçe Başkanlığına aday olduğumu sizlerle paylaşmak isterim.

Şimdiye kadar bizleri yalnız bırakmayan, dâvâ yolunda bizlerle sadece sevinçlerimize değil çileye de talip olan, beraber yol aldığımız Ülküdaşlarımız ve bütün dostlarımızı 13 Ağustos 2017 Pazar günü Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacak olan Gölbaşı İlçe Kongresinde yanımızda görmekten onur duyarız.     

59c3af6d-dd32-4f1d-88e7-ef4434dc182c.jpg

Basın açıklamasında eski belediye başkanı Yakup Odabaşı da hazır bulundu.

Bu haber toplam 1944 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.