1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor kaldığı yerden başlıyor
Pazarspor kaldığı yerden başlıyor

Pazarspor kaldığı yerden başlıyor

Federasyonun 2 ve 3. Lig'lerin 18 Temmuz'dan itibaren yeniden başlayacağı yönündeki kararından sonra Pazarspor da toplanma kararı alarak lig hazırlıklarına start verdi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Türkiye Futbol Federasyonunun pandemi dolayısıyla ara verilen TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçlarının 18 Temmuz 2020 itibariyle yeniden oynanacağı yönündeki kararı kulüpleri hareketlendirdi.

sevkitonyali-001.jpg

Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, alınan kararı değerlendirerek, “Beklenmedik bir karar oldu. Sağlıktan daha önemli bir konu olamaz. Herkese maske takma zorunluluğu getirilmiş. Demek ki bir büyük sıkıntı var. Futbolcular memleketlerine dağılmış durumda. Biz ligler bu şekilde tescillenmesini bekliyorduk. Mantıklı olan da buydu. Gruptan 2. Lig’e çıkacak 2 takımdan birisi de Pazarspor olacaktı. Ancak kimler ne hesaplar yaptıysa böyle bir karar çıktı. Süper Lig’de bu kadar sıkıntı yaşanıyorsa Anadolu kulüplerinin bu hava ve sağlık şartlarında, maddi sıkıntıların tavan yaptığı şu süreçte sezonu tamamlamak da büyük sıkıntılara neden olacak diye düşünüyorum. Biz her şeye rağmen çalışmalarımızı başlatıyoruz. İnşallah hak ettiğimiz şekilde mücadelemizi verip 2. Lig’e yükseleceğiz” dedi.

pazars-011.jpg

Bu arada Pazarspor teknik ekip, futbolcu ve yöneticileri koronavirüs testinden geçirildi.

pazarsp-002.jpg

..:: Video ::.. ..:: Video ::.. ..:: Video ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum