1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor hoca ile yollarını ayırdı!
Pazarspor hoca ile yollarını ayırdı!

Pazarspor hoca ile yollarını ayırdı!

Haftayı Batman deplasmanında aldığı galibiyetle kapatan Pazarspor'da teknik direktör Kadir Kar ile yollar ayrıldı!

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazarspor, teknik direktör Kadir kar ile yollarını ayırdı. 

Son haftayı galibiyetle kapatan Pazarspor’da hocanın görevine son verilmesi şaşkınlıkla karşılanırken teknik direktör Kadir Kar, “Ben vicdanen rahatım, değerlendirmeyi kamuoyu yapar. Başım dik geldim başım dik gidiyorum.” dedi.

kad1-003.jpg

Tesislerde basın açıklamasında bulunan Kar, şu ifadeleri kullandı: “25. hafta sonunda ligde 5. sıradayız. 1 maçımız eksik. Bu maçı kazandığımızda lig 2’ncisi durumunda oluyoruz. Batman Petrol maçında oluşturduğumuz kadro nedeniyle yönetim kurulumuz bir değerlendirme yaptı. Karomuzda sıkıntı olduğunu bana lanse ettiler. Ben kurduğum kadroda bir sıkıntı görmedim. Ben kendi doğrularımdan vaz geçmedim onlar vaz geçmedi. Bir ayrılık yaşadık. Düşüncelerimiz örtüşmedi. Kulüp böyle bir karar verdi ben de saygı duydum. Herkese teşekkür ediyorum.Ben vicdanen rahatım, değerlendirmeyi kamuoyu yapar. Başım dik geldim başım dik gidiyorum.”

kad22.jpg

Pazarspor’un yeni hoca arayışlarına girdiği ve bu süreçte takımı Teknik Menajer, yardımcı antrenör Ramazan Öztürk’ün çalıştıracağı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum