1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı taksicilerden Rize seferlerine 50 TL indirim
Pazarlı taksicilerden Rize seferlerine 50 TL indirim

Pazarlı taksicilerden Rize seferlerine 50 TL indirim

Toplu taşımanın durdurulmasıyla Pazar’da taksiciler Rize’ye 150 TL olan ücreti 100 TL’ye düşürdü.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Rize İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun, aldığı kararla ilçelere olan toplu ulaşımı 15 gün süreyle durdurmasının ardından Pazarlı taksiciler de fiyatları indirdi.

Daha önce 150 TL olan Pazar – Rize taksi ücreti, yüzde 33 indirimle 100 TL’ye çekildi.

taks1-001.jpg

Pazar Kızkulesi Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Hızır Şükrü Doğanay, Rize’ye 15 gün boyunca gidiş gelişin yasaklanması üzerine bir karar aldıklarını ifade ederek, “Rize’ye 150 TL yazan taksimetremizi 100 TL’ye indirmiş bulunuyoruz. Ancak araçlarımıza 2 kişiden fazla yolcu alamıyoruz. İki kişi bir araya gelip de tutabilir, bireysel de tutabilirler.” diye konuştu.

Kendi çabalarıyla bir takım sağlık tedbirleri aldıklarını ifade eden Doğanay, “Pazar Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Haftalık dezenfekte işlemlerini gelip yerine getiriyorlar. Araçlarımızı düzenli şekilde ilaçlıyorlar. Bizler de gerekli tedbirleri alıyoruz. Bu zor günleri birlikle aşacağız inşallah” dedi. 

..:: video ::.. ..:: video ::.. ..:: video ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum