1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Perşembe günü de okullar tatil
Pazar'da Perşembe günü de okullar tatil

Pazar'da Perşembe günü de okullar tatil

Pazar Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada kar ve buzlanma nedeniyle okulların 13 Şubat Perşembe günü de tatil ilan edildi...

A+A-

İlçelerde kaymakamlıkların yetkisine bırakılan tatil kararı nedeniyle, Pazar Kaymakamlığı aşırı buzlanma ve ulaşımdaki zorlukları dikkate alarak, tatili 1 gün daha uzattı.

Buna göre 13 Şubat Perşembe günü de tatil ilan edildi. 

Pazar Kaymakamlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: İlçemizde yağan yoğun kar yağışının ardından yollarda meydana gelen aşırı buzlanma nedeniyle taşımalı eğitimle okullarına gitmekte olan öğrencilerimizin güvenliğini tehlikeye atmamak için Kaymakamlığımızca 13 Şubat Perşembe günü eğitim-öğretimin 1 gün süre ile tatil edilmesine karar verilmiştir.

DİĞER İLÇELER

Rize Valiliği'nden yapılan açıklamada 13 Şubat Perşembe günü Merkez, Ardeşen, Çayeli, Fındıklı, Hemşin ve İkizdere ilçelerinde taşımalı eğitim gören öğrencilerin izinli sayılacağı, Çamlıhemşin ve Pazar ilçelerinde ise eğitime bir gün ara verileceği belirtildi.

Rize'de etkisini gösteren kar yağışı sonrasında il genelinde 3 gün eğitime ara verilmişti. Rize Valiliği'nden yapılan açıklamada Merkez, Ardeşen, Çayeli, Fındıklı, Hemşin ve İkizdere ilçelerinde 13 Şubat Perşembe günü taşımalı eğitim gören öğrenciler için okulları tarafından izili sayılacakları belirtildi.
Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Merkez, Ardeşen, Çayeli, Fındıklı, Hemşin ve İkizdere ilçelerinde 13 Şubat Perşembe günü taşımalı eğitim kapsamında kar ve buzlanma nedeniyle taşınmalarında risk doğabilecek güzergahlardan gelen öğrencilerden okula devam edemeyenler okul müdürlüklerince izinli sayılacaktır."

Çamlıhemşin ve Pazar ilçesinde mevcut kar örtüsünün kalkmamış olması nedeniyle ise ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

 Artvin’de de kar nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi

 Artvin'de de il genelinde etkili olan kar yağışı sonrası eğitime bir kez daha ara verildi.
Artvin Valiliğinden yapılan duyuruda "Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilimiz genelinde 13-14 Şubat 2020, Perşembe ve Cuma günleri ilk ve orta dereceli okullarda, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ile Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim öğretime 2 (iki) gün ara verilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli de aynı günlerde izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum
İlgili Haberler