1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Çaykur işçisi kiracısına 3 aylık kira bağışında bulundu
Pazar'da Çaykur işçisi kiracısına 3 aylık kira bağışında bulundu

Pazar'da Çaykur işçisi kiracısına 3 aylık kira bağışında bulundu

Pazar Taşlıdere Çay Fabrikasında mevsimlik işçi olarak çalışan Çaykur elemanı, işinden olan İstanbul'daki kiracısına 3 aylık kira bağışında bulundu. 

A+A-

Çaykur Pazar Taşlıdere Çay Fabrikasında mevsimlik işçi olarak çalışan Şenol Kantar, İstanbul’daki kiracısının koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan sıkıntıda işine gidememesi nedeniyle 3 aylık kirayı bağışladı.

Kiracısını telefonla arayarak 3 ay kira almayacağını ifade eden Kantar, “Mart, Nisan ve Mayıs aylarını almıyorum. 3 ay kira almıyorum senden. Ondan sonra devam. Koronavirüsten dolayı çalışamıyor, evden çıkamıyorsun. Ondan dolayı kirayı almıyorum. Allaha emanet ol.” diyerek telefonu kapattı. 

kantar.jpg

Fabrika Müdürü Mustafa Üst, personelinin örnek davranışı karşısında duygulandıklarını ifade ederek, kendisini tebrik etti.

..:: VİDEO ::.. ..:: VİDEO ::.. ..:: VİDEO ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
22 Yorum