1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Sivil Havacılık Lisesine yeni uçak malzemeleri geldi
Pazar Sivil Havacılık Lisesine yeni uçak malzemeleri geldi

Pazar Sivil Havacılık Lisesine yeni uçak malzemeleri geldi

Pazar'da geçen yıl açılan Sivil Havacılık MTA Lisesine, Onur Air tarafından öğrencilerin uygulamalı eğitimlerinde kullanması amacıyla, bir kamyon dolusu uçak malzemesi gönderildi.

A+A-

Konuyla ilgili bilgi veren Pazar Sivil Havacılık Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halil Çırak, “Okulumuz Hosteslik ve Uçak Bakım alanları için uçak koltuğu ve birçok malzeme geldi. Öğrencilerimizin uygulamalı eğitimlerinde kullanılacak. Bir kamyon dolusu malzeme bizlere önemli katkı sağlayacak. Katkılarından dolayı İlçemiz Kaymakamı Sayın Ayhan Terzi Bey, Milli Eğitim Müdürlüğümüz, yardımları yapan kuruluş Onur Air ile tüm ilgililere teşekkür ediyoruz. Uçak Bakım ve Hosteslik alanlarının atölyelerinin kurulumunda bu malzemeler önemli bir katkı sağlayacak.” dedi.

ucak8.jpg

ucak7.jpg

ucak6.jpg

ucak5.jpg

ucak4-001.jpg

ucak3-001.jpg

ucak2-003.jpg

ucak1-003.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız