1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kaçkar Hastanesinde koronavirüs mutluluğu
Pazar Kaçkar Hastanesinde koronavirüs mutluluğu

Pazar Kaçkar Hastanesinde koronavirüs mutluluğu

Pazar Kaçkar Bölge Devlet Hastanesinden tedavi gören 4 koronavirüs hastası tedavi edilerek alkışlarla taburcu edildi

A+A-

CENGİZ YILDIRIM / PAZAR53
Rize Pazar Kaçkar Bölge Hastanesinde koronavirüs tedavisi gören 4 kişi, hastane çalışanlarının alkışlarıyla hastaneden taburcu oldu. 

korona3-001.jpg

Dünyada büyük korkuya neden olan ve her geçen gün boyutları genişleyerek büyüyen koronavirüs salgını Türkiye’de can almaya devam ederken hastanelerden gelen tedavi haberleri moral veriyor.

korona4-001.jpg

Pazar Kaçkar Bölge Hastanesinde koronavirüs testleri pozitif çıkan ve tedavi altına alınan 4 hastadan iyi haberler geldi. Tedavileri tamamlanan ve son testleri negatif çıkan 4 hasta bugün, Kaçkar Devlet Hastanesi çalışanlarının alkışlarıyla taburcu olarak evlerine gönderildi.

korona2-001.jpg

Hastane çalışanları hayat kurtarmanın verdiği mutlulukla koronavirüs hastalığını yenerek taburcu olan 4 kişiyi akışlarla evlerine uğurladı.

korona1-001.jpg

Salgının ciddi bir tehdit olarak tüm dünya ile birlikte Türkiye'yi ve dolayısıyla bölgeyi de tehdit etmeye devam ettiğinin altını çizen hastane yetkililer, Sağlık Bakanlığı’nın uyarılarının harfiyen yerine getirilmesini isteyerek, “Virüs ölümcül ve çok tehlikeli. Henüz aşısı bulunamadı. Bağışıklık sisteminin güçlü olması ve erken müdahale ile tedavi edilmeye çalışılıyor. Bu süreçte mutlaka uyarılara harfiyen uyup hem kendi sağlığımız hem de toplum sağlığı için sorumluluklarımızı yerine getirmemiz gerekiyor” hatırlatmasında bulunuyor.

..:: VİDEO ::.. ..:: VİDEO ::.. ..:: VİDEO ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum
İlgili Haberler