Pazar günleri pazar kurulacak

Pazar günleri pazar kurulacak
Edirne Belediye Meclisi olağanüstü toplandı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, alınan koronavirüs önlemleriyle ilgili geniş açıklama yaptı. Toplantıya basın mensupları ve vatandaşlar alınmadı. Meclis salonu, toplantı...

Edirne Belediye Meclisi olağanüstü toplandı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, alınan koronavirüs önlemleriyle ilgili geniş açıklama yaptı. Toplantıya basın mensupları ve vatandaşlar alınmadı. Meclis salonu, toplantı öncesinde dezenfekte edildi.

Pazar yerlerinde gerekli tedbirleri aldıklarını anlatan Belediye Başkanı Gürkan, her gelen vatandaşa ücretsiz eldiven ve maske verildiğini, ateşlerinin ölçüldüğünü söyledi.

Vatandaşların pazar yerlerinde daha az temasını sağlamak ve alternatifi çoğaltmak adına pazar günleri meyve-sebze pazarı kurulacağını ifade eden Gürkan: "Bu hafta pazar günü başlamak üzere Özgür Çocuklar Parkı’nın olduğu yerde pazar günleri sebze ve meyve pazarı kuracağız. Cumartesi ve çarşamba pazarındaki yoğunluğu bir nebze daha azaltmış olacağız.” şeklinde konuştu.