Paylaşımına gelen yanıtı gizledi

Paylaşımına gelen yanıtı gizledi
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, sosyal medya hesabından altyapı çalışmalarıyla ilgili yaptığı paylaşıma gelen bir yorumu gizledi. Bu yanıtı neredeyse kimse görmüyor ancak "Gizlenen yanıtlar" penceresinde görülebiliyor.Edirne...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, sosyal medya hesabından altyapı çalışmalarıyla ilgili yaptığı paylaşıma gelen bir yorumu gizledi. Bu yanıtı neredeyse kimse görmüyor ancak "Gizlenen yanıtlar" penceresinde görülebiliyor.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 30 Nisan Perşembe akşamı, kendisine ait Twitter hesabında, Olin kavşağında devam eden altyapı çalışmalarına ilişkin bazı fotoğraflar paylaştı. Gürkan, fotoğraflarla birlikte "Edirne’mizde koronavirüs ile mücadele döneminde de altyapı çalışmalarımızı göz ardı etmeyip, çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Olin Kavşağında yürüttüğümüz altyapı çalışmalarını yerinde inceledik." notunu paylaştı. Gürkan'ın bu paylaşımının altında bir vatandaş "Bu tweet içindeki fotoda kepçe kovasında insanlar vardı, bir de iş güvenliğine dikkat çekilip uyarılar yapılmıştı. Nerede yahu o tweet?" şeklinde yorum yaptı. Belediye Başkanı Gürkan ise bu yoruma yanıt vermek yerine yanıtı gizlemeyi tercih etti. Yanıt gizlense de, hâlâ "Gizlenen yanıtlar" penceresinde görülebiliyor.

İşte Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın o paylaşımı: