Payitaht oyuncularına yoğun ilgi

TRT’nin sevilen dizilerinden Payitaht Abdülhamit’in sevilen oyuncuları 7-8 Hasanpaşa Kahvecisi'nde gençlerle söyleşi yaptı.

22 Ekim 2019 Salı 14:32
Payitaht oyuncularına yoğun ilgi

TRT’nin sevilen dizilerinden Payitaht Abdülhamit’in sevilen oyuncuları gençlerle söyleşi yaptı.

Çorum Kültür ve Turizm Derneği tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle hazırlanan Fırsata Dönüşen Hayatlar Projesi kapsamında Çorum’a gelen ekip, ilk olarak Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

Payitaht Abdülhamit dizisinde Söğütlü Osman karakterini canlandıran Yusuf Aytekin ve Vlademir karakterini canlandıran Kaan Yılmaz ile Yapımcı Tülay, Samsun yolu üzerindeki 7-8 Hasanpaşa Kahvecisi'nde gençlerle buluştu.

Sevilen dizinin oyuncularına gençlerin ilgisi yoğun oldu.

Payitaht dizisinin oyuncuları gençlerin sorularını cevaplandırırken, 7-8 Hasan Paşa Kahvecisi'ni ve fesli çalışanlarını gördüklerinde kendilerini dizi setinde hissettiklerini ifade ettiler. Oyuncular gençlerle buluşmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Son Güncelleme: 22.10.2019 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.