"31.01.2020 Cuma günü (bugün) saat 15:00 sıralarında Ünye ilçemizin Karamürsel Mahallesi Yazkonağı mevkiinde doğalgaz boru hattında patlama meydana gelmiş ve patlama sonrasında boru hattında yangın başlamıştır. Yangının meydana gelmesiyle birlikte 110 itfaiye ekipleri, Botaş ve Aksa firması yetkilileri bilgilendirilmiş, güvenlik birimlerince çevre güvenliği alınmıştır. 

Doğalgaz boru hattında meydana gelen yangın devam etmektedir. Patlamaya sebep olacak herhangi bir müdahale tespit edilememiştir. Olayla ilgili can ve mal kaybı yaşanmamış olup, patlamanın etkisiyle çevrede oturan vatandaşlar kısa süreli panik yaşamışlar ve çevredeki evlerde cam kırılması şeklinde hafif hasarlar meydana gelmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur."

Ordu Valisi Seddar Yavuz da, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama bölge halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Yavuz, "Geçmiş olsun. Gerekli güvenlik tedbirleri alınmış olup, BOTAŞ ve diğer birimler tarafından inceleme ve tamirat işlemi kısa süre sonra yapılacaktır." ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim