Patenci Çocukların Trafikte Tehlikeli Yolculuğu Kameraya Yansıdı - Son Dakika
3.Sayfa

Patenci Çocukların Trafikte Tehlikeli Yolculuğu Kameraya Yansıdı

İzmir'de belediye otobüsünün arkasına takılan patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu kameraya yansıdı.

25.02.2018 22:28  Güncelleme: 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de belediye otobüsünün arkasına takılarak tehlikeli bir yolculuk yapan patenli gençler yürekleri ağızlara getirdi.

TEHLİKELİ YOLCULUK SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Edinilen bilgiye göre, Bornova ilçesinde akşam saatlerinde belediye otobüsünün arkasına patenli 3 çocuk takıldı. Patenci çocuklar, trafiğin yoğun olduğu sırada, otomobillere aldırış etmeden dakikalarca tehlikeli yolculuğunu sürdürdü. Yaşanan bu olay, başka bir sürücü tarafından saniye saniye görüntülendi.

Patenci Çocukların Trafikte Tehlikeli Yolculuğu Kameraya Yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Patenci Çocukların Trafikte Tehlikeli Yolculuğu Kameraya Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • şilili: yine adana demeyin 2 2 Yanıtla
  • Kumsal48: Niçin Türkiye'de kurallara uyulmuyor? Sıkıysa Avrupa'da uyma, zaten insan utanır böyle saçmalık yapmaya... 1 1 Yanıtla
  • Kosavalı: Bu olay hergün var yeni deil ki son dakika bi kamera koy canlı izle bornova meydandan folkartlara kadar çocuklar öyle gidiyor allah korusun nazaman ki bir çocuk otobüsün altında kalır anne babaları tazminat için sahip çıkar ve hepside biliyor çocukları o belediye otobüsünün arkasına takıldıklarını allah otobüs şoförlerine sabır versin izmirde biri altında kalsa otobüs şoförünü suçlayacak kertenkele ler var 1 0 Yanıtla
  • Beşiktaşlı: Beşiktaş 2. başkanının yaptığı açıklama haberinizde, Başkan "İlahi adalete inanmak mümkün değil." demedi. Düzeltti lafını, siz de haberi düzeltin. yoruma da kapatmıssınız yazamıyoruz. 0 1 Yanıtla
  • Serkan uluocak: Otobüs geri hareket ederse aklınız başınıza gelir 0 0 Yanıtla
  • Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonunda 9 Zanlı Gözaltına Alındı
    14:28 Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonunda 9 Zanlı Gözaltına Alındı

    Balıkesir'de uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda Bandırma, Gömeç, Edremit, Susurluk, İvrindi ve Susurluk ilçelerinde 9 zanlı gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramalarında 33,31 gram sentetik uyuşturucu, 5 gram esrar, 2 ruhsatsız tabanca, 15 adet fişek, hassas terazi, bir adet uyuşturucu hap ve payp ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Gaziantep'te çember operasyonunda 23 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
    14:24 Gaziantep'te çember operasyonunda 23 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

    Gaziantep İl Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen çember operasyonunda, 9 ayrı suç kaydı ve 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli C.Y., Nurdağı ilçesinde saklandığı adreste yakalandı. Şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Elazığ'da zabıta ekiplerinden sıkı denetim: Kaldırımlar işgal edilmeyecek
    14:22 Elazığ'da zabıta ekiplerinden sıkı denetim: Kaldırımlar işgal edilmeyecek

    Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde kaldırımları işgal eden esnafa yönelik denetim gerçekleştirildi. Kaldırımları kullanmak isteyen vatandaşların talepleri üzerine denetimler sık bir şekilde devam edecek.

  • Adıyaman'da Narkotik Uygulamasında 2 Bin 679 Kişinin Kimlik Kontrolü Yapıldı
    14:15 Adıyaman'da Narkotik Uygulamasında 2 Bin 679 Kişinin Kimlik Kontrolü Yapıldı

    Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen narkotik uygulamalarında 2 bin 679 kişinin kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan çalışmalarda 91 sokak, 37 park, 31 metruk bina ve 114 iş yeri incelendi. Ayrıca 275 aracın sorgusu yapıldı ve 2 bin 679 kişinin kimlik kontrolü gerçekleştirildi. Kimlik kontrolü yapılan kişilerden 20'si çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi ve haklarında işlem başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.

  • Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı
    14:11 Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı

    Adıyaman'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan motosikletin refüje çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement