MENÜ

Paşa ateşten çıktı

Abone Ol Google News

Kasımpaşa, Avrupa hedefi kovalayan Alanyaspor’u Hajradinovic’in iki, Thelin’in golleri ile yenip, düşme hattının üstüne çıkarken, 5 maç aradan sonra 3 puanı bir arada gördü.

Haberin Devamı

Haftaya 37 puanla 18. sırada giren İstanbul ekibi, güçlü rakibini yenip, rahatlamak istiyordu. Beşiktaş maçından bu yana geçen 5 maçlık sürede galibiyet yüzü görmeyen ev sahibi, Alanyaspor karşısına kaptanı Aytaç Kara, sakatlar Yusuf Erdoğan, Koita, Hodzic gibi sezon başından bu yana takımı sırtlayan oyuncularından yoksun çıktı. Drinkwater’ın kilit rol üstlendiği Kasımpaşa’da Şenol Can, göbekte Luckassen-Sadiku ikilisini görevlendirip, savunmayı sağlama aldı. Kanat bekleri Hadergjonaj ve Haddadi’nin hücuma verdiği destek ilk yarıda ev sahibine atak zenginliği olarak geri döndü. Alanyaspor’da ise Salih’in henüz 20. saniyede Hajradinovic ile girdiği mücadelede yüzüne darbe alıp, hastanelik olması, Çağdaş Atan’ın tüm planlarını rafa kaldırmasına neden oldu. Mecburen bu role soyunan Efecan, Siopis dışındaki arkadaşlarından gerekli desteği alamayınca, konuk ekibin gol arayışları uzaktan atılan şutlara endekslendi.

Haberin Devamı

Ataklar Alanya’dan ama...

35’te karşılıklı ataklar golün ayak sesleriydi. 36’da Hajradinovic, uzak köşeye vurdu: 1-0. 45+3’te topun altına giren Thelin farkı ikiye çıkardı: 2-0. Kasımpaşa ikinci yarıya skor avantajının verdiği moralle başladı. 60’ta Haddadi’nin ortasında Hajradinovic’in usta işi vuruşu golle sonuçlandı: 3-0.

YORUM YAZ