Parksız ve oyun grupsuz mahalle kalmayacak!

Bu yıl 28 yeni parkın ihalesini tamamlayacaklarını kaydeden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2018’de parksız mahalle kalmayacağını belirtti.

Parksız ve oyun grupsuz mahalle kalmayacak!

Bu yıl 28 yeni parkın ihalesini tamamlayacaklarını kaydeden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2018’de parksız mahalle kalmayacağını belirtti.

22 Mart 2017 Çarşamba 20:48
Parksız ve oyun grupsuz  mahalle kalmayacak!
“Merkezdeki vatandaşlara hangi hizmeti sunuyorsak kırsaldaki vatandaşlarımıza da aynı hizmeti sunuyoruz” diyen Başkan Yücel, gelecek yıl sonuna kadar tüm mahallerin park ihtiyacını tamamlayacaklarını söyledi.
10 PARKIN İHALESİ YAPILDI, 18 PARKIN İHALESİ YOLDA
Bu yıl ilk etapta 10 parkın ihalesini yaptıklarını, 18 parkın da ihalesini en kısa zamanda tamamlayacaklarını ifade eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “İlk aşamada 10 parkın ihalesini gerçekleştirdik. Ardından 18 park daha yapacağız. Bu yıl 28 parkı, köyden mahalleye dönüşen mahallelerimizde hizmete açacağız. Gelecek yıl parksız, oyun grupsuz kırsal mahalle kalmayacak. Önemli bir konunun da atlını çizmek istiyorum; tüm parklarımız engelli vatandaşlarımızın da kullanımına uygun olarak planlandı.” dedi.
10 KIRSAL MAHALLEDE OYUN GRUPLARININ KURULUMU TAMAMLANDI
Büyükşehir Yasası ile köyden mahalleye dönüşen 10 yeni mahallenin çocuk parklarına kurulacak oyun gruplarının da satın alındığını kaydeden Yücel, “Peyzaj çalışması tamamlanan, Kayabaşı, Gümüşgöze, İshaklı, Obaalacami, Uğrak, Akçatı, Toslak, Akdam, Dereköy ve Karamanlar’daki 10 mahalle parkımızın oyun gruplarının kurulumu tamamlandı. Etrafları bordür ile çevrilip, bank ve piknik masaları da konuldu; vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza hayırlı olsun.” ifadesini kullandı.
Son Güncelleme: 22.03.2017 21:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81