PARKHAYAT Hastaneleri’nin Haziran 2016 tarihiyle yayınladığı bültende yer alan haberde bugüne kadar Afyonkarahisar PARKHAYAT Hastanesi’nde en az bir kere muayene olan hasta sayısında 520 bin rakamının aşıldığı belirtildi. Afyon’un merkez nüfusunun iki katı olan bu rakam PARKHAYAT Hastaneleri’nin sağlık sektörü içindeki başarısına bir kez daha dikkat çekti.

 

Park Hayat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Enis Arabacı, içinde sağlıkla ilgili bilgilerin yanısıra önemli uyarı ve önerilerin de yer aldığı bültendeki yazısında “Açılışımızın 10. yılına geldiğimiz bu günlerde en önemli hedeflerimizden birisi olan, güvenilen ve itibar edilen bir sağlık kurumu markası olma yolunda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Kurumsal itibarı kazanmak zor, ancak onu korumak ve geliştirmek çok daha zor ve önemli.” dedi.

 

Dr. Enis Arabacı, yazısında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Hastalarımızın kurumumuza güvenini ve bağlılıklarını sürdürebilmenin yolunun; sürekli yeni gelişmeleri takip eden ve uygulayan, etik değerlere önem veren, güçlü ve güvenilir bir hekim kadrosuna sahip olan, rehavete kapılmadan hizmet kalitesini ve konforunu yüksek tutan bir hastane olmamız gerektiğini hiç unutmuyoruz.”