Haberler

Park halindeki otomobile çarpan motosikletteki 5 aylık hamile kadın hayatını kaybetti

Güncelleme:

Düzce'de, Emre Sönmezoğlu yönetimindeki motosiklet, park halindeki otomobile çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsünün yanında bulunan 5 aylık hamile eşi hayatını kaybetti.

Düzce'de, park halindeki otomobile çarpan motosiklette yolcu konumunda bulunan 5 aylık hamile Asuman Sönmezoğlu (25), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi, sürücü ise yaralandı.

Kaza, saat 20.00 sıralarında, Düzce Beçi Sapağı mevkisinde meydana geldi. Emre Sönmezoğlu (27) yönetimindeki 81 AAG 372 plakalı motosiklet, park halindeki 34 PC 7857 plakalı otomobile çarptı.

HAMİLE KADIN METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Çarpmanın etkisiyle devrilen motosikletin sürücüsü Emre Sönmezoğlu ile yolcu konumunda bulunan eşi Asuman Sönmezoğlu metrelerce sürüklendi. Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen 112 Acil ekibi yaralı kadını Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırdı.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

5 aylık hamile olan Sönmezoğlu burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Emre Sönmezoğlu'nun tedavisine devam edilirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Park halindeki otomobile çarpan motosikletteki 5 aylık hamile kadın hayatını kaybettiAsuman Sönmezoğlu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Düzce Haberler

500

Yorumlar (5)

intihar:

hamile bi bayan motora binmez. bildiğin intihar etmiş bilerek çarpmış

5
4
yanıtYanıtla
adaletsizadalet:

herkesin son model arabası yok.

yanıt1
yanıt3
COŞKUN:

Yani sonuçta kader kısmet ecel falan diyip konu kapanabilir de 2 tekerlek ceviz kadar taşın uzerinden geçse sarsar ufak bir savrulmada tutunacağın yer yok bu nedenle hamile kadın veya başka rahatsızlıkları olanlar yaşlılar çocuklar için motor uygun bir araç değildir

5
1
yanıtYanıtla
Yahya:

Hamile kadınlar motosiklette binmesinler kullanmasınlar.

6
0
yanıtYanıtla
asd:

kask takmamışlar mı ? bir de duran araca nasıl vurdun ? ????

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title