Paralel Kemal

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eline pankartı aldı. Ankara’dan yürüyüşe başladı. Bu sırada benzeri de ortaya çıktı. Sosyal medyada yorumlar patladı: Bir tane yetmiyormuş gibi şimdi iki tane oldular. Bu ülke ikinci bir Kılıçdaroğlu’nu daha kaldıramaz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Haziran 2017 Güncelleme 28 Haziran 2017, 01:53
Paralel Kemal

İÇİNDEKİLER

Anamuhalefet partisi kendine muhalefet etti! Terör örgütlerinin savunduğu kumpasların peşinden gitti. CHP milletvekili Enis Berberoğlu, FETÖ'nün MİT TIR'larıyla ilgili kumpasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanıp cezaevine gönderildi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise FETÖ'ye tepki göstermek yerine adaleti bahane edip Ankara'dan İstanbul'a doğru yürüyüşe geçti. Kılıçdaroğlu, dün yürüyüşünün 13'üncü gününe girdi. Kendisi FETÖ ve HDP'nin de desteğiyle yürürken benzeri ortaya çıkıverdi! Yürüyüşe katılan isimler arasında yer alan CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker dün Twitter hesabından bir fotoğraf servis etti. Fotoğraftaki kişi herkes Kılıçdaroğlu zannetse de aslında o benzeriydi. CHP'li vekil fotoğrafa "250 km'den fazla yürüyen Kılıçdaroğlu dublör mü kullanıyor diyenler. Kılıçdaroğlu'nun dublörü de ayrıca yürüyor" şeklinde bir not düşünce sosyal medya kendinden geçti. Twitter'daki yorumlar peşi sıra geldi. O yorumlardan bazıları şöyleydi:

Akılsız kafanın cezasını ayaklar çekermiş.
Kesin dublörü yürüyordur.
Kemal Bey sana iyi bir teklifim var. 20 bin ver. Kalan yolu senin için 2 günde yürürüm. Bu resmen kaplumbağa hızı.
Hiç güleceğim yoktu. Yahu bu adamın aslı ne ki sureti ne olsun.
Dublörünü yanında götürmüş işte. Biz bunu itiraf sayarız.
Sana zahmet arada değiş, bir istirahat etsin.
Kemal Bey'den 1 tane yetmiyordu, şimdi ikincisi çıktı.
Yürümeyi bile beceremedi.
Bir tane daha Kılıçdaroğlu'nu bu ülke kaldırmaz!
Saht esi daha iyi politika yapabilir belki. Bir denemek lazım.




Kemal Kılıçdaroğlu yolda birçok yalana imza attı. CHP lideri, son olarak Enis Berberoğlu'nun tutuklanma kararı çıkmadan önce Maltepe Cezaevi'nde hazırlık yapıldığı, duyumunu da ispatlayamadı.