Haberler

    Galatasaray'da Maicon'a Ruslar Talip Oldu

    Güncelleme:

    Galatasaray, transferde kaynak yaratmak ve yüksek maliyetlerinden kurtulmak için Gomis, Feghouli ve Belhanda'yı gözden çıkardı ama teklif bu üçlüye değil Maicon'a geldi. Rus ekibi Krasnodar, Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Maicon için sarı-kırmızılı kulübe başvurdu.

    Ruslar, 28 yaşındaki futbolcuyu kadrolarına katmak istediklerini belirtirken, bunun için sarı-kırmızılı kulübün istediği bonservis miktarını sordu. Galatasaray Yönetimi'nin ise Sao Paulo'dan 7 milyon euroya transfer ettiği Maicon'u bu rakamın altında satmak istemediği bildirildi.

    MAICON'U ÜLKESİNDE DE İSTİYORLAR

    Bu nedenle iki kulüp arasındaki temasların sürdüğü dile getirildi. Ağır olduğu gerekçesiyle Fatih Terim'in gözünden düşen tecrübeli stoperin satılması durumunda sarı-kırmızılılar bir taşta iki kuş vuracak. Hem teknik ekibin performansını yeterli bulmadığı bir futbolcudan kurtulacak hem de transfer için kaynak yaratacak.

    Maicon sadece Ruslar tarafından istenmiyor. Brezilyalı futbolcu için ülkesinin iki önemli kulübü Flemengo ile Santos'un devreye girdiği bildirildi. Ancak iki ekibin teklifi de aracılar vasıtasıyla kulübe iletildi. Ruslar ise direkt sarı-kırmızılı kulüple temas kurdu. Maicon 2,2 milyon euro yıllık ücrete Galatasaray'da oynuyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Krasnodar Spor Haberler

    500

    Yorumlar (7)

    taraftar:

    Bu adama taş çatlasın en fazla 5 m £ verirler umarım iyi bir alıcısı olur yoksa sıkıntı.

    8
    5
    yanıtYanıtla
    Datome:

    bence maicon iyi oyuncu en az 10 M EURO

    8
    0
    yanıtYanıtla
    kayserili:

    hey akıllı olduğunu sanan bireyler satın alıpta sattığın futbolcu sana para kazandırmaz bu bir maykonu satıp kaynak yaratılmaz bu iki çünki iyi bir stoper maykonun iki misli paraya alınır ancak yetiştirip satarsanız olur oda türk külüplerinde yok böyle oluncada kimse transfer falan beklemesin avcunu yalar

    4
    3
    yanıtYanıtla
    TÜRK VATANDAŞI:

    CUMHURBAŞKANIMIZIN BOYKOT UYGULAYACAĞIZ HABERLERİNİ BAŞTA TUTUNUZ

    5
    1
    yanıtYanıtla
    :

    BJK Lİ ARKADAŞIMDAN TİNER ALDIM . MAİCON EN AZ 70 MİLYON EUROOO

    1
    0
    yanıtYanıtla
    murat:

    maicon kalmalı

    0
    0
    yanıtYanıtla
    asim:

    bu kirizde iyi para saatilmali evet agir kaliyor

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title