Galatasaray'da Maicon'a Ruslar Talip Oldu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Maicon'a Ruslar Talip Oldu

Galatasaray'da forma giyen Maicon'un transferi için Rus ekiplerinden Krasnodar harekete geçti.

14.08.2018 05:35  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, transferde kaynak yaratmak ve yüksek maliyetlerinden kurtulmak için Gomis, Feghouli ve Belhanda'yı gözden çıkardı ama teklif bu üçlüye değil Maicon'a geldi. Rus ekibi Krasnodar, Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Maicon için sarı-kırmızılı kulübe başvurdu.

Ruslar, 28 yaşındaki futbolcuyu kadrolarına katmak istediklerini belirtirken, bunun için sarı-kırmızılı kulübün istediği bonservis miktarını sordu. Galatasaray Yönetimi'nin ise Sao Paulo'dan 7 milyon euroya transfer ettiği Maicon'u bu rakamın altında satmak istemediği bildirildi.

Galatasaray'da Maicon'a Ruslar Talip Oldu

MAICON'U ÜLKESİNDE DE İSTİYORLAR

Bu nedenle iki kulüp arasındaki temasların sürdüğü dile getirildi. Ağır olduğu gerekçesiyle Fatih Terim'in gözünden düşen tecrübeli stoperin satılması durumunda sarı-kırmızılılar bir taşta iki kuş vuracak. Hem teknik ekibin performansını yeterli bulmadığı bir futbolcudan kurtulacak hem de transfer için kaynak yaratacak.

Maicon sadece Ruslar tarafından istenmiyor. Brezilyalı futbolcu için ülkesinin iki önemli kulübü Flemengo ile Santos'un devreye girdiği bildirildi. Ancak iki ekibin teklifi de aracılar vasıtasıyla kulübe iletildi. Ruslar ise direkt sarı-kırmızılı kulüple temas kurdu. Maicon 2,2 milyon euro yıllık ücrete Galatasaray'da oynuyor.

Galatasaray\'da Maicon\'a Ruslar Talip Oldu
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Galatasaray'da Maicon'a Ruslar Talip Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • merto: gönderelim. ben de çeviride zorlanıyordum zaten 0 2 Yanıtla

Advertisement