Papa ve AP'ye Trabzon'dan sert tepki

Haber61 – Haber Servisi – Papa Francesco ve Avrupa Parlamentosunun (AP) Ermeni soykırımı ile alakalı yapmış olduğu söylem ve tavırlar Türkiye’de tepki toplamaya devam ediyor. Son olarak Trabzon Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı yapmış olduğu basın açıklaması

Papa ve AP'ye Trabzon'dan sert tepki

Haber61 – Haber Servisi – Papa Francesco ve Avrupa Parlamentosunun (AP) Ermeni soykırımı ile alakalı yapmış olduğu söylem ve tavırlar Türkiye’de tepki toplamaya devam ediyor. Son olarak Trabzon Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı yapmış olduğu basın açıklamasında Ermeni yalanını şer güçler tarafından devam ettirildiği vurgulandı. Basın açıklamasını okuyan İl Başkanı Sadık Berber, “ Bilindiği gibi Papa’nın açıklamalarıyla başlayan “Ermeni Yalanı” Avrupa Parlamentosunun da kabul etmesi ile devam etmiştir. Tarihler boyu Müslümanlara bir haçlı seferi gibi saldıran Hristiyan topluluklarının bitmeyen Ermeni yalanı yeniden boyut kazanmıştır. Önce ABD’de başlayan Ermeni soykırımı iddiaları son dönemlerde sırası ile batılı devletlerin ağızına sakız olmuştur. Türkiye’deki istikrarlı duruşu baltalamak isteyen bazı karanlık güçler gezi senaryoları ile başlatmış oldukları süreci hem içerideki hemde dışarıdaki ortaklarıyla devam ettirmektedir.”dedi.

1915 olaylarının derinlemesine araştırıldığı zaman kimin ihanet şebekeleriyle bir olduğunu göreceklerini ifade eden Berber, “ Osmanlı devletinin himayesine girebilmek için bir dönem caba sarf eden Ermeni Vatandaşlar boyunduruk altında yaşadıkları diğer devletlerde tarihler boyu hep 3 ve 4. Sınıf vatandaş olarak yaşamışlardır. Osmanlı devletinin yeniden kimlik kazandırdığı bu topluluk hiçbir dönem ulaşamayacakları makama ve mertebeye gelmişlerdir. Sonrasında yüce Osmanlı Devleti, Emperyalist, kapitalist ve Siyonist güçlerin saldırısına uğramış ve bu Ermeni milletinin bir kısmı da bu şer güçlerine yardım ve yataklık yaparak Devleti Aliyye’nin yıkılmasında büyük rol oynamışlardır. Bir dönem Rus Komünizminin etekleri altına saklanan Ermeni Beslemeleri yeni dönemde gözükmektedir ki bir dönem uşaklığını yaptığı Avrupa ve ABD’nin Ortadoğu’da taşeronluğuna devam etmektedir. İsrail’in Büyük İsrail Projesine su taşıyan bu havariler bilmelidir ki, Anadolu toprakları hiçbir dönem kan ve göz yaşına teslim olmayacaktır.”ifadelerine yer verdi. 

20150420235418.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel