PALU, KARAKOÇAN VE KOVANCILAR ŞAŞMAZ'A YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Fahir Şaşmaz seçim çalışmaları kapsamında Kovancılar, Palu, Karakoçan ilçelerini ziyaret etti.

PALU, KARAKOÇAN VE KOVANCILAR ŞAŞMAZ'A YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP’li adaya destek olmak için Elazığ’a gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncusu Kenan Çoban’da eşlik etti.

“FAHİR ABİMİZE DESTEK OLMAYA GELDİK’’

Elazığ’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten oyuncu Kenan Çoban, ”Burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu sevginiz bizi daha çok mutlu etti burada bulunma sebebim Fahir abimize destek olmak ve üç gün sonrada vekil olarak Ankara’ya göndermek. Desteğiniz için, bizi yalnız bırakmadığınız için herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

“GÜÇLÜ BİR MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GELİYOR’’

Kenan Çoban’a desteklerinden dolayı teşekkür eden MHP milletvekili adayı Fahir Şaşmaz, ”Kenan Çoban kardeşime çok teşekkür ediyorum desteklerinden dolayı. Bizler  Kenan Çoban gibi Elazığ’ın yerli insanlarıyla bir araya gelip sizlerle tanıştırmak istedik. Seçim sürecince 40 gün boyunca çalışmalarımızı yaptık ilçelerimizi gezdik buraya da birkaç defa geldik.  Gördüğümüz o ki Milliyetçi Hareket Partisine Elazığ genelinde büyük bir ilgi, alaka var.  Cumhur ittifakı içerisinden Milliyetçi Hareket Partisine büyük bir destek var. Allah nasip eder Pazar günü oylarımızı kullandıktan sonra görünen o ki güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi geliyor.  Seçim boyunca Milliyetçi Hareket Partisi olarak israftan kaçındık harcamalarımızı genellikle vatandaşa dönük yapmak istedik. Diğer partiler maalesef ramazan ayı boyunca bayrakları olsun, araçlara olsun her yerde dünya kadar israf ettiler. Keşke bu paraları araçlara, bayraklara değil de vatandaşlarımıza harcasalardı çok daha makbul olacaktı. Seçim sürecinde şunu gördük, özellikle 15 Temmuz darbe sürecinde Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin darbe gece ve sonrası yapmış olduğu destekler hiçbir şart hiçbir ön şart ve protokol imzalamadan ülkenin bekası için devletin birliği ve beraberliği için hükümete ve Erdoğan’a vermiş olduğu destek halkımızda büyük bir vefa duygusu geliştirmiştir.  Bu vefa duygusunu Allah’ın nasibiyle sandığa yansıdığında MHP Elazığ’da iki belki üç tane vekil çıkartacaktır o zamanda hizmet nasıl geliyor bunu bütün Elazığ’a göstereceğiz. Elazığ’ı gezdiğimizde gördük ki en büyük sıkıntı siyasileri insanlarla çok fazla bir teması olmaması. Biz Allah nasip ederde bu vekillik mazbatasını aldığımız zaman Elazığ’ın sesini Ankara’da gür bir şekilde duyuracağız.  Bunu şuanda bile yapmaya başladık. Uluova Sulama Projesi ve Elazığ Emniyet Müdürlüğü arsasının ranta çevrilmesi durumu vardı bunu dile getirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız Yenikapı’da o arsayı millet parkı ve şehitler anıtı yapacağını söyledi.  Buda vekil olmadan yaptığımız bir başarıydı.  Yapmamız gereken şu, Cumhur ittifakı altında seçilirsek büyük bir ihtimalle 24 Haziran’dan sonra iktidar ortağı olacağız. Bunu hem genel başkanımız beyan etti hem Sayın Cumhurbaşkanımız beyan etti. İktidar ortağı olduğumuz zamanda hem aynı ittifak istikrarı bozmadan, hem de farklı bir ses, farklı bir anlayış getireceğiz.’’ diye konuştu.(Bülten Haber)