TAYFUN ER

TAYFUN ER

Tarihi 24 Eylül 2017

Palabıyıklı böyle istedi

Beşiktaş'ın boş alan bulduğu an Quaresma ve Talisca'yla tehlikeli olduğunu bilen Fenerbahçe, ileride basmayarak Beşiktaş'ın Atiba'dan kaynaklanan en büyük zaafını kullanmamayı tercih etmiş.
Beşiktaş'ın oyun kurması için büyük avantaj olan bu durum, Atiba'yı bomboş bıraktı. Peki Atiba ne yaptı? İlk yarıda sadece o da kısa mesafeli olmak üzere iki topu ileriye vurdu. Birisinde de kaptırdı ve sarı kart gördü. Böyle çoğu geriye biraz da yana kısa paslı kaçak oyunla pas yüzdesi yüksek görünür tabi.
Tek başımıza da kalsak sorun Atiba'da demeye devam edeceğiz Oğuzhan her topu çıkarmak için geriye geldiğinden ve ileride hiç kimse top tutamadığından Beşiktaş hücumda çoğalamadı.
Ona rağmen dökülen Fenerbahçe defansı pozisyonlar verdi.
Babel ve Talisca ilk yarıda tek olumlu hareket yapmadı. Caner kötü, Cenk iyi niyetli ama etkisiz, Quaresma ise atılacağım ben diye bas bağırıyordu ve atıldı.
Sadece Pepe ve Oğuzhan'la 45 dakika oynandı.
Stoper oynatmayacaksanız Medel'i niye alıyorsunuz?
İkinci yarıda Beşiktaş, başta Babel'in iyi oynamasıyla Fenerbahçe'yi eziyordu ki Palabıyık yardıma koştu. Bir takımın en gergini ve panik yapanı hoca olursa sinirlerinize yenilirsiniz. ve kendinizden zayıf takıma yenilirsiniz.
Türkiye'de yıllardır malum bazı takımların ligden kopmaması için hakemler elinden geleni yapıyor.
Cenk'in düşürülmesi Medel'in hareketinden beş kat daha net penaltıydı.
Şen ola MHK, şen ola TFF...

MAÇIN EN İYİSİ PEPE
Hatasız oynadı, temel direğiydi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ TALiSCA
Bütün pasları rakibe attı.
Etkisizdi.