Özyer de deplasmanlara çare olamadı!

Elazığ İl Özel İdare, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 18. Haftası'nda deplasmanda karşılaştığı İstanbulgücü'ne mağlup oldu

Özyer de deplasmanlara çare olamadı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ İl Özel İdare, TKBL 18. Hafta maçında deplasmanda İstanbulgücü ile karşılaştı. Cumartesi günü İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanan maça etkili başlayan temsilcimiz ilk periyodu 22-11 üstün tamamladı. İkinci periyotta etkili oyununu sürdüren potanın perileri, devreye 37-27 üstün girdi.

Mücadelenin üçüncü periyodunda farkı kıl payı açmayı başaran Elazığ İl Özel İdare, bu periyodu 52-41 önde kapattı.  Temsilcimiz mücadelenin son periyodunda ise adeta yokları oynadı. 14 sayı üretebilen, potasında ise 28 sayıya engel olamadı ve salondan 69-66 mağlup ayrıldı.

Elazığ İl Özel İdarespor’da Tuğçe İnöntepe’nin 17 sayısı mağlubiyeti önleyemezken, İstanbulgücü’nde Mercedes Walker 25 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

Play-Off yolunda basit sayılabilecek bir virajı mağlubiyetle tamamlayan temsilcimiz, gelecek hafta evinde Bayraklı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.