TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öz’ün ilk kitabı raflarda

Yazar Lavinya Öz’ün ilk kitabı “Çocuklar İçin Tiyatro Oyunları” raflarda yerini aldı. Kitap, Destek Yayınevi tarafından basılan kitapta beş farklı çocuk oyunu bulunuyor

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Öz’ün ilk kitabı raflarda

ONURHAN ALPAGUT-ÖZEL HABER

Öykü, şiir gibi farklı alanlarda yazıları bulunan Lavinya Öz’ün ilk kitabı “Çocuklar İçin Tiyatro Oyunları” raflarda yerini aldı. Adından da anlaşılacağı üzere çocuklar için kitapta yazar tarafından kaleme alınmış 5 adet çocuk oyunu bulunuyor. Kitabın baskısı ise Destek Yayınları’na ait. Kitap136 sayfadan oluşuyor.

İlk kitabının yayınlanmasının kendinde müthiş bir his oluşturduğunu dile getiren yazar Lavinya Öz, “Bu kitabı çıkarmak için yıllarca hazırlandım. Yayına hazırlanması 6 ay sürdü. Özellikle kitabın kapağına bayıldım. Okuyucuya tam olarak kitabın içeriğini yansıtıyor. İlk kitabımın heyecanını yaşadım. Şimdi diğer projelerim var. Kısa sürede onları da yayınlamak istiyorum. Kitabın Destek Yayınları gibi bilinen bir yayınevinden çıkması ayrıca heyecan verici” dedi.

BEŞ FARKLI HİKAYE

Kitabın içeriğinden kısaca söz eden Öz, “Gizli Kahramanlar ve Gizli Düşmanlar, Muhittin ve Berke, Pamuk Prenses ve 7 Emojiler, Masal Karmaşası, Üç Masal Cadısı adlarında 5 farklı çocuk oyunu bulunuyor. Hepsi farklı türlerde hikayeler. Tiyatro çok mühim bir macera bu sebep en önemlisi de şudur; bu çocuklar bu oyunlara hazırlanırken; dayanışmanın güzelliğini, ekip ruhunun özelliğini, bir bütünün parçası olmayı anlayacaklar” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.