Öztrak'ın Çerkezköy turu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, dün Çerkezköy'de bir dizi ziyarette bulundu. Kaymakam Metin Kubilay'a nezaket ziyareti yapan Öztrak, daha sonra Belediye ziyaretinde bulundu. Öztrak son olarak esnaf

Çerkezköy 22.05.2015 17:41:00 0
Öztrak

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ 1.sıra Milletvekili Adayı Faik Öztrak, Çerkezköy’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Öztrak ilk ziyaretini Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a yaptı. Daha sonra Öztrak sırasıyla Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Muzaffer Yaztepe’yi ziyaret etti. Öztrak’a ziyaretler sırasında CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Tansu Altınel ve Gençlik Kolları İl Başkanı Ogün Kürümoğlu ile CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

İLK ZİYARET KAYMAKAMLIĞA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, ilk ziyaretini Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a gerçekleştirdi. Kubilay’ın ardından Öztrak ve beraberindekiler Çerkezköy Belediyesi’ne geçti. Burada Başkan Vahap Akay ile bir süre görüşen Öztrak daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

YÜZDE 60 İLE 70 ARASINDA OY BEKLİYOR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, önümüzdeki seçimlerde yüzde 60-70 arasında oy beklediklerini kaydetti. Tekirdağ’ın iyi yerlere gelmesi için gayret gösterdiğini vurgulayan Öztrak, “Tekirdağ için bürokrasideki bütün ilişkilerimi devreye sokuyorum diğerleri ben bunları yaptım desinler görelim bakalım ne işler yapmışlar. Önemli olan seçim bölgenize bir şeyler kazandırmak. CHP olarak biz Tekirdağ için üzerimize düşenin en iyisini yaptığımıza inanıyoruz. Tekirdağ’a ilk geldiğimde CHP’nin oyu yüzde 25 idi. Sonra yüzde 35 oldu ve yerel seçimlerde CHP’nin Tekirdağ’daki oyu yüzde 45 yükseldi. 7 Haziran seçimlerinde ise bu oran yüzde 60 ile 70 arasında olacak. Tekirdağ’da bu seçimlerde de CHP yine bir tarih yazacak ve AKP’yi götürecek.”dedi.

İNSANLARIMIZ BORÇ İÇİNDE

CHP’nin projelerini anlatarak sözlerini sürdüren Öztrak, insanların borç içerisinde olduğuna dikkat çekerken şunları kaydetti: “Birilerinin morali çok bozuluyor. Biz onlar gibi merkez ülke demiyoruz. Biz Merkez Türkiye oluşturacağız diyoruz. Tekirdağ ve tüm illerimizde ve ilçelerimizde istihdam sağlayacak bir projeden bahsediyoruz. Biz bunları söylerken. İktidar nasıl yapacaklar kaynak nerede diyor. Kaynak ortada. Kaynak devlet. Asgari ücreti bin 500 TL yapacağız. Çiftçiye mazotu da bir buçuk lira yapacağız diyoruz. Nasıl yapacaklar diyorlar. Demiyorlar ki iyi olur. Çünkü kendilerine var. Vatandaşa yok. Nerede adaletli yönetim. CHP olarak onların hepsinden daha iyi hesap ücreti yapıyoruz. Bu işi çok iyi bilyoruz. .AKP’nin vicdansız büyüme stratejisini bırakacağız.Türkiye’nin yeni büyüme stratejisini 7 Haziran’da halkımızın teveccühü ile gerçekleştireceğiz.”

İTİRAZ EDENİ SUSTURUYORLAR

AKP Hükümeti’nin muhalefet eden herkesi susturmaya yönelik hareket ettiğini söyleyen Öztrak, “Özellikle son günlerde basına karşıda oldukça sert tavırlar alan AKP kendine itiraz eden ya da karşı çıkan basını, iş adamlarını susturmak için elinden geleni yapıyor. Onun bu hareketini Avrupa ülkeleri bile tepki gösteriyor. Bu durumu ülkemizde tarafsız kurumlarda eleştiriyor. Cumhurbaşkanı tarafsız olmalı.”ifadelerini kullandı.

İNŞALLAH 6-0 YAPACAĞIZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak, “Belediye Başkanı Vahap Akay’a Çerkezköy halkının sahip çıktığını görmekten çok mutlu oldum. Vahap Başkan’ın Çerkezköy için çok önemli projeleri var. Kendini tamamen Çerkezköy için adamış bir başkan. Çerkezköy böyle bir belediye başkanına sahip olduğu için çok şanslı. Çerkezköy’e önemli hizmetler yapmakta ve yapacak. CHP olarak Vahap Başkanı aday gösterdiğimizde ne kadar doğru bir karar verdiğimizi gördük. Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ile de çok uyumlu şekilde çalışıyor. Başkan Albayrak da Tekirdağ için hızlı bir çalışma sergileyerek bir şeyler kazandırmaya çabalıyor.Tekirdağ daha yeni Büyükşehir. Kısa zaman içinde dört dörtlük hizmet veren büyükşehir olacak.Özellikle Tekirdağ’da 12 belediyenin de CHP’li olması çok daha uyumlu çalışmanın yapılmasını sağlamaktadır.İnşallah 7 Haziran’da da Tekirdağ’da 6-0 yapacağız. Ben buna inanıyorum.”diye sözlerini tamamladı.

Öztrak ve beraberindekiler daha sonra Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na geçerek Başkan Ali Bozdağ’ı ziyaret etti. Öztrak ve beraberindekiler son olarak dün Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe’yi ziyaret etti.

Burak ALMACI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10