Özmert: “Bizim İçin Avantaj Olur”

Hakan Özmert, beIN SPORTS’a özel açıklamalarda bulundu.

Özmert: “Bizim İçin Avantaj Olur”
23 Nisan 2020 09:41

Fraport TAV Antalyaspor’un deneyimli oyuncusu Hakan Özmert, beIN SPORTS kanalında yayınlanan İyi Akşamlar İstanbul programının canlı yayın konuğu oldu. 

Şu an Adapazarı’nda bulunan ve koronavirüs önlemleri kapsamında herkes gibi evde kalmaya gayret ettiğini ve yalnızca market alışverişi gibi şeyler için dışarı çıktığını söyleyen Hakan Özmert, son 2.5 senedir ailesiyle çok fazla vakit geçiremediğini, bu aranın ardından onlarla birlikte güzel vakit geçirdiğini dile getirdi.

Lige verilen arada tatil modunda olmadığını , takımın da öyle olmadığını umduğunu sözlerine ekleyen deneyimli oyuncu, teknik direktör Tamer Tuna’nın her gün kendilerine program gönderdiğini, herkesin bu programa uyduğunu ve  2-3 günde bir videokonferans yöntemiyle core egzersizleri gerçekleştirerek fit kalmaya çalıştıklarını  aktardı.

Ligin kalan sekiz haftalık kısmının Antalya’da oynanmasına da değinen Özmert, “Lig başlarsa hazirandan sonra başlayacak gibi duruyor. Antalya’nın en sıcak olduğu aylarda bırakın maç oynamayı idman yapmakta bile zorlanır takımlar. Diğer takımlar için kolay değil. Biz zaten hep buradayız, Antalya’da oynanması bizim için avantaj olur ancak bütün takımların bir arada olması, lige çok uygun gelmiyor. Şu anda kalan maçlar seyircisiz oynanacak gibi duruyor. Bu işe can veren, seyircidir. Seyircisiz olmuyor.” ifadelerini kullandı. 

ETİKETLER: ,