Cumartesi ve pazar gününe denk gelen 23 ve 24 Mart tarihlerinde Düzceliler konserlerle coşacak. AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve 65. Hükümet Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, artık 11 gün kalan yerel seçimler öncesi vatandaşların keyifli anlar yaşaması için peş peşe iki etkinlik düzenliyor.

23 Mart'ta Coşkun Sabah konseri
İlk konser usta sanatçı Coşkun Sabah tarafından verilecek. 23 Mart Cumartesi günü Kalıcı Konutlar 7. Bölge'de bulunan Güreş Stadyumu'nda saat 16:00'da Düzceliler ile buluşacak olan Sabah, ud eşliğinde seslendireceği duygusal ve hareketli parçalarla vatandaşlara müzik ziyafeti yaşatacak.

Roman şarkıcı Ümmüye Ağa Mahallesi'nde coşturacak
İkinci konser ise 24 Mart Pazar günü Roman vatandaşların ağırlıklı yaşadığı Ağa Mahallesi'nde gerçekleştirilecek. Romanlar, kendileri gibi Roman olan tanınmış şarkıcı Ümmüye ile dans edip, göbek atacak. Roman havaları eşliğinde halkı coşturacak olan şarkıcı Ümmüye'nin konseri saat 17:00'da başlayacak.

"Sosyal ve kültürel etkinlikler bir kentin olmazsa olmazı"
Her iki konser etkinliğine tüm Düzceliler'i davet eden AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, sosyal ve kültürel etkinliklerin bir kentin olmazsa olmazları arasında olduğuna dikkat çekerek, "Vatandaşlarımızın teveccühü ile 31 Mart akşamı Düzce Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmaya hak kazanmamız halinde bir yandan vaad ettiğimiz projeleri hayata geçirmek için hızla çalışmalara başlarken, diğer yandan yaşamın önemli bir parçası olan kültürel etkinlikleri de her zaman gündemimizin üst sırasında tutacağız. Konserler, festivaller, Düzce'yi tanıtan etkinlikler şehir hayatında büyük önem taşıyan unsurlar. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı bu hafta sonu gerçekleştireceğimiz konser etkinliklerimize bekliyoruz."