Özgür Ocak, 10 ay sonra görevine döndü

Zeytin Dalı Harekatı sırasında, teröristlerin hain saldırısında ağır yaralanan Piyade Üsteğmen Özgür Ocak, 10 aylık tedavi sürecinin ardından üniformasını tekrar giydi.

GİRİŞ 20.01.2019 09:55 GÜNCELLEME 20.01.2019 10:16
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı Halkla İlişkiler Daire Başkanlığınca, 2018 içinde ve yıl sonundan itibaren bugüne kadar geçen sürede meydana gelen olaylarla ilgili, bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 

 

Bakanlıkta düzenlenen toplantıda Tanıtım Subayı Deniz Binbaşı Nadide Şebnem Aktop, bilgi verdi. Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili son bilgileri aktaran Deniz Binbaşı Aktop, bugün itibarıyla harekatta etkisiz hale getirilen terörist sayısının 4 bin 608 olduğunu kaydetti.

 

 

GÖREVE DÖNDÜ

Aktop, operasyon sırasında 10 Şubat 2018'de yaralanan ve tedavisinin ardından görevine dönen Piyade Üsteğmen Özgür Ocak'a da söz verdi.

Ocak, "Türk Silahlı Kuvvetleri; devletimizin bekası, milletimizin huzuru ve güvenliği için can vermeye de can almaya da her zaman hazırdır. Silahlı Kuvvetlerimiz çukur operasyonlarında, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı'nda, teröriste mücadele harekatlarında olduğu gibi verilecek görevi her zaman yerine getirmeye hazırdır. Bölgemizin teminatı devletimizdir. Şanlı tarihimiz kahramanlıklarla doludur." diye konuştu.

37 ŞARAPNEL, KOPUK SAĞ BACAK...

Afrin gazisi Özgür Ocak, "Ben Piyade Üsteğmen Özgür Ocak, 10 Şubat 2018 AfrinHarekatı'nda yaralandım. 3 kez kalbim durdu. 27 tüp kan, 37 şarapnel, kopuk sağ bacak... 10 Şubat'tan bu zamana 10 ayda koşar vaziyete geldim. Devletimden, milletimden, sevenlerimden Allah razı olsun..." sözleriyle tedavi sürecinde yaşadıklarını anlatmıştı.

YORUMLAR 57
  • zalım dede 5 yıl önce Şikayet Et
    rabbim sırtını yere getirmesin
    Cevapla
  • vuslat 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle yiğit vatansever evlatları olan bir devletin sırtı yere değdirilemez EvelALLAH. Bu milletin kalbine taht kurdunuz kanhraman Mehmetçiğimiz.
    Cevapla
  • Serasker 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun ..kahraman asker vatanin guzide evladi ALLAH HEPINIZI KORUSUN VATANA HIZMETTE CESARET METANET VE SABIR VERSIN
    Cevapla
  • Mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir kalbe İman gücü girerse işte böyle kahraman asker olur. Allah gücüne güç versin, Rabbim Muzaffer eylesin. Seni tekrar vazifeye alan komutanlarım da var olsun.
    Cevapla
  • velhasıl 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizler sizlerin hakkını nasıl öderiz. Helal olsun .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"