1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Özgen Beşli'den Kars 36 Spor’a Destek
Özgen Beşli'den Kars 36 Spor’a Destek

Özgen Beşli'den Kars 36 Spor’a Destek

​​​​​​​Fotoğraf Sanatçısı Özgen Beşli, 29 Ekim - 5 Kasım 2017 tarihleri arasında Kars Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonunda ‘Fotoğraf Diliyle Ani’ adlı dördüncü kişisel sergisinden elde edeceği tüm geliri Kars 36 Spor’a bağışlayacak.

A+A-

Sporun, bir şehrin şehir olma kültüründeki en önemli nişanesi olduğunu söyleyen Beşli, memleketi Kars’ın gelişimi, tanıtımı ve başarısı için elinden ne geliyorsa yapmaya devam ettiğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl 29 Ekim'de sergisinden elde edilen geliri de 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Kars Dolunay Derneğine bağışladığını hatırlatan Fotoğraf Sanatçısı Özgen Beşli: “Sporun bir şehrin şehir olma kültüründeki en önemli nişanelerden biri olarak, kardeşlik ve dostluk duygusunu pekiştiren son derece önemli faaliyetler arasında yer alır. Ani’de çektiği ve hepsi birbirinden özel fotoğraflarının satışından elde edilen gelirle, Kars36 Spor’a hem maddi hem de manevi bir destek de bulunmak istedim. Böylece memleketine sevdalı bir Karslı olarak yaşadığı şehrin spor kulübüne katkıda bulunmuş olmanın huzurunu yaşamaktayım” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.