1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Özer, TURSAB Başkanı Ulusoy’la
Özer, TURSAB Başkanı Ulusoy’la

Özer, TURSAB Başkanı Ulusoy’la

KARSOD Turizm Birliği Başkanı Halit Özer, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy’u ve Türkiye Turizm Yöneticiler Birliği Başkanı Berrin Boyacıoğlu’nu İstanbul’da bulunan ofislerde ziyaret ederek Kars ve bölge turizmi hakkında olumlu görüşmeler yaptı.

A+A-

Ulusoy ve Boyacıoğlu'na yapılan ziyarette Karslı turizmci Hasan Hüseyin Akdaş da eşlik etti.

Bilgi alışverişi yapılan görüşmede TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy; ‘’ Ben Kars’ı severim. Hatta orada bir de yatırımımız var. O yatırımı elverişli hale getireceğiz. Kars için benden ne istiyorsanız her zaman yanınızda olarak destekçinizim.’’ dedi.

Kars turizmini beğendiğini ve yakından takip ettiğini ifade eden Türkiye Turizm Yöneticiler Birliği Başkanı Berrin Boyacıoğlu; ‘’ Her geçen gün yenilenen turizm destinasyonlarınıza bizlerde destek vereceğiz’’ diye konuştu.

KARSOD Turizm Birliği Başkanı, Turizm Yöneticiler Birliği Doğuanadolu Temsilcisi Halit Özer de şunları söyledi; '' Sayın Ulusoy ve sayın Boyacıoğlu bizleri samimi bir şekilde karşıladılar. İnşallah davetimiz üzerine Kars'a geleceklerini belirttiler. Bizlerde Kars turizmi için durmadan çalışmaya devam edeceğiz.''

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.