Özen Temizlik İle Hayatınızı Kolaylaştırın

Özen Temizlik, temizlik hizmetleri sektöründe deneyim kazanarak kurulmuş ve hizmet ağını genişleterek kısa sürede hizmet sektöründeki yerini ispat etmiştir.

Müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini en yüksek seviyede tutarak,müşterilerine teknolojik ve verimli çözümler üretip, beklentilerini karşılayacak hizmet paketleri sunarak tümü eğitimli uzman personeliyle hizmet vermektedir.

Ev – ofis temizliğinde uygun fiyatlarıyla her türlü mobilya – halı – koltuk – wc – duvar – cam – jaluzi – elektronik cihaz – zemin cila ve bakımı gibi hizmetler uygun makine parkuru ve malzeme ile temizliği yapılıp ev ve iş yerlerinizde hijyenik ortam sağlanmaktadır.

Özen Temizlik, Halı yıkama temizliği hizmeti ile halılarınızı evinizden alıp ilk günkü gibi temiz ve istenmeyen kir ve bakterilerden arındırılmış dezenfekte edilmiş,ambalajlanmış bir şekilde teslim etmektedir. Halılarınız en son teknoloji olan steam vakum sistemi ile halıların tüylerine ve saçaklarına zarar vermeden temizlenmektedir.

Koltuk ve çekyat temizliği vakumlu sulu sistem olan Extraction sistemi ile temizlenmektedir.

Özen Temizlik, plaza, mağaza, otel, fabrika ve benzeri tüm mekanların inşaat sonrası temizliğini en kaliteli ve en hızlı bir şekilde sunmaktadır.Temizlik esnasında kullanılan ürünler (TSE) standartlarına uygun olup uygulandığı bölgede hassas yüzeylere zarar vermemektedir.

Hizmetlerimiz

* Ofis genel temizliği
* WC banyo temizliği
* Bilgisayar temizliği
* Süpürme, çöp toplama
* Cam ve dış cephe cam temizliği
* İnşaat Sonrası temizlik
* Banka- Okul – Dershane Temizliği
* İş Merkezi Temizliği

Adres    : Numune Mah 569.Sok No:26/1 Yeni Devlet Hastanesi Civarı Yeni Kaan Sitesi Karşısı İskenderun / HATAY
Telefon : 0(326) 618 08 80
Cep       : 0(543) 273 96 89 / 0(545) 928 51 84

Özen Temizlik İle Hayatınızı Kolaylaştırın Özen Temizlik İle Hayatınızı Kolaylaştırın Özen Temizlik İle Hayatınızı Kolaylaştırın Özen Temizlik İle Hayatınızı Kolaylaştırın Özen Temizlik İle Hayatınızı Kolaylaştırın

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.