BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.430,18
HABER /  MEDYA

Özel'in Erdoğan'a mektup açıklamasına Yeneroğlu'ndan sert cevap

AMERİKAN Başkanı Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı mektubun yankıları devam ederken muhalefet cephesi hakaretler içeren mektubun muhatabının Türkiye Cumhuriyeti olduğunu söyledi cevap verilmemesini eleştirdi. Yeneroğlu, "Cevap verilmesi rezilliği hafifletirdi"dedi.

Abone ol

ABD Başkanı Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Barış Pınarı Harekatı öncesinde gönderdiği mektuba tepkiler çığ gibi büyürken CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den bir açıklama geldi. 

Kendisine yakıştırıp da susuyorsa, susmaya devam etsin

Özgür Özel yaptığı açıklamada "Bu mektubun Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı'na yazılmasını biz yakıştıramıyoruz. Recep Tayyip Erdoğan, kendisine yakıştırıp da susuyorsa, susmaya devam etsin. Anlaşılan o ki 9 gündür bu mektubu görmüşler, okumuşlar, söylenenleri yutmuşlar!" dedi.

Cevap mektubun rezilliğini hafifletirdi

Özel'in bu açıklamalarına Mustafa Yeneroğlu'ndan sert tepki geldi. Yeneroğlu, "Sn Başkan,herhalde siyasete hakim hakaret diline o kadar alışmışız ki,biz neden hakaret etmiyoruz derdindeyiz? Oysa temsil edildiği seviye itibarıyla aslında ABD toplumuna hakaret içeren mektuba cevap vermemiz,mektubun rezilliğini hafifletirdi. Dünya da böyle gördü!" ifadelerini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Bulgaristan'da Türkiye ile ilgili yapılan yalan haber şoke etti!
Foto Galeri Bulgaristan'da Türkiye ile ilgili yapılan yalan haber şoke etti! Galeriye Gözat