Nevşehir'in en köklü hayır ve eğitim kurumu olan Enderûn Eğitim Vakfı'nın geçtiğimiz yıl şehrimizin hizmetine sunduğu Özel Zeki Soyak Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu kayıtları başlamıştır.

105 öğrenci kapasitesi, 3 kişilik apart tarzı odaları,her odada tuvalet, banyo ve balkon, 7/24 sıcak su ve internet ve hergün 2 öğün yemek imkanlarıyla ve üniversite kampüsüne yürüyerek 5 dakika mesafede Nevşehir'in en konforlu erkek yurdu olan ve Milli Eğitim Bakanlığı denetimine tabi olan Özel Zeki Soyak Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu sadece fiziki imkanlarıyla değil öğrencilere verdiği manevi eğitimle de ön plana çıkıyor.

Yurt öğrencileriyle birebir ilgilenen Enderûn Eğitim Vakfı eğitimcilerinin her hafta öğrencilere verdiği seminerler ve yurt yönetimi tarafından düzenlenen kariyer günleri, şehir içi ve şehir dışına düzenlenen geziler, vadi yürüyüşleri, kamplar da yurdun öğrencilerine sunduğu imkanlardan bazıları.

Kontenjanı sınırlı olan yurt için ayrıntılı bilgileri aşağıdaki iletişim adreslerinden alabilirsiniz.

Biz de Fib Haber.com olarak Nevşehir'i Türkiye genelinde temsil eden Nevşehir'de kurulmuş tek vakıf olan Enderûn Eğitim Vakfı'na ve Özel Zeki Soyak Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu'na çalışmalarında muvaffakiyetler dileriz.

İletişim: Özel Zeki Soyak Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu
2000 Evler Mahallesi 226. Sokak No:10
Tel: 0505 257 28 92