Bulancak'ta Huzur Uygulaması

ASAYİŞ 20.07.2017 - 15:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2653+ kez okundu.
 

Bulancak'ta Huzur Uygulaması

Bulancak'ta Çarşamba akşamı yaklaşık 200 polisin katıldığı genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması için huzur uygulaması yapıldı.
Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk'ün talimatları doğrultusunda, Bulancak İlçe Emniyet Müdür Turgay Kovancı'nın bizzat takip ettiği uygulamalarda 28 işyerinde yapılan kontrollerde 1 işyerine gerekli idari işlem yapılarak, 901 kişinin GBT sorgulamasının yapıldığı, 108 aracın kontrol edilerek eksikleri bulunan 6 araca gerekli işlemin yapıldığı ve 3 aracın trafikten men edildiği öğrenildi. Son zamanlarda Bulancak'ta meydana gelen olayların faillerinin yakalanması amacıyla bu uygulamanın yapıldığı ve belli aralıklarla bu tür uygulamalara devam edeceği öğrenildi.
Bulancak'ta Çarşamba akşamı yaklaşık 200 polisin katıldığı genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması için huzur uygulaması yapıldı.

Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk'ün talimatları doğrultusunda, Bulancak İlçe Emniyet Müdür Turgay Kovancı'nın bizzat takip ettiği uygulamalarda 28 işyerinde yapılan kontrollerde 1 işyerine gerekli idari işlem yapılarak, 901 kişinin GBT sorgulamasının yapıldığı, 108 aracın kontrol edilerek eksikleri bulunan 6 araca gerekli işlemin yapıldığı ve 3 aracın trafikten men edildiği öğrenildi.

Son zamanlarda Bulancak'ta meydana gelen olayların faillerinin yakalanması amacıyla bu uygulamanın yapıldığı ve belli aralıklarla bu tür uygulamalara devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.