Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Fırat’tan 5 Nisan Avukatlar Günü Mesajı
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat yayınladığı mesajında, vatandaşların savunma hakkı gibi kutsal bir görevin yerine getirilmesinde en önemli unsur olan, hukukun üstünlüğünün hakim olduğu bir devlet olmanın gereklerinin yerine getirilmesinde çok önemli bir görev ifa eden avukatların sorumluluklarının bilinciyle mesleklerini icra ettiğini söyledi.

Avukatların yargılamanın asli unsuru olduğu gibi, hukuk devleti ilkesinin en önemli aktörleri olduğunu kaydeden Fırat, Bu vesile ile adaletin, hakkın ve hukukun üstünlüğünün sağlanmasında hayati öneme sahip olan ve yargı erkinin temel direği olan savunma hakkını temsil eden tüm Avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Gününü tebrik ediyor; meslek hayatlarında başarılar diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.