Yaklaşık 20 yıl Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yaptıktan sonra emekli olarak  kamu hizmetini sonlandıran İsa Başaran ile gelecek planlarını konuştuk.
Büyük çoğunluğun 65 yaş sınırını beklediği  gerçeğini  göz önünde bulundurursak, emeklilik için 50 yaş erken değil mi?
Memuriyette 30 yıl 1 ay görev yaptım. Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü  görevine 1998 yılında atandım. 1999 depremi dahil pek çok zorlukla birlikte bu vazifeyi en güzel şekilde yerine getirmeye gayret ettim. Üstelik 20 yılı  medya ile ilişkili olarak geçen 30 yıllık kamu hizmeti  bence yeterli. Allah tüm arkadaşlarıma emeklilik keyfini nasip etsin. Bundan sonra hizmete özel sektörde devam edeceğim. ERA-PATİKA bünyesinde Yalova için üretmeyi sürdüreceğim.
ERA-PATİKA’yı açalım biraz.
ERA Gayrimenkul, uluslar arası faaliyet  gösteren profesyonel bir firma. 37 ülkede,2.300 ofis ve 38.000 broker ve gayrı menkul danışmanı ile faaliyetini sürdürüyor.
ERA- TÜRKİYE’de, 13 şehirde, 44 ofiste, 370 broker ve gayrı menkul danışmanı çalışıyor.
ERA-PATİKA,  Broker Ahmet AKYAZ tarafından kurulmuş ERA’nın Yalova ofisi.  Franchise sistemi dahilinde 3,5 yıl önce  Rüstem Paşa Mah,Gazi Paşa Cad.No:25/B  adresinde faaliyetine başlamış.  Benim dahil olmamla birlikte  4 gayrı menkul danışmanı ofis bünyesinde çalışıyor. Bu sektöre girmeden önce farklı   alanlardan  çalışma davetleri aldım. Arkadaşım  Ahmet AKYAZ’ın,  birlikte çalışma teklifi üzerine   gayrı menkul sektörü  ile ilgili  araştırmalarım sonucunda,  ERA-PATİKA’nın mutlak müşteri memnuniyeti ile çalıştığını, güven duyulan bir kurumsal kimliğe sahip olduğunu ve kişisel hedeflerimle ofisin gelecek vizyonunun örtüştüğünü  tespit ettim. Ahmet AKYAZ ve çalışma arkadaşlarının iletişim kurduğu kişi ve kurumlarla ciddi, samimi,  objektif ve güvene dayalı güzel ilişkiler kurduğunu gördüm. ERA-PATİKA bu piyasada güvenilen bir  marka olmayı başarmış. Ben de, her geçen gün büyüyen bu ekibe katkı sağlama arzusundayım. Önümüzdeki süreçte, ERA-PATİKA’nın alışılmışın dışında, büyük projelere imza attığına şahit olacağız.

Kamu hizmeti görevimiz sona erdi. Ancak, Yalova için değişik cemiyetlerin  çatısı altında sosyal alanlarda sorumluluk  almaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz.

              

               

Editör: TE Bilişim