1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Özel Okulların Yöneticileri bir araya geldi
Özel Okulların Yöneticileri bir araya geldi

Özel Okulların Yöneticileri bir araya geldi

Ankara’da bulunan Özel Okulların Kurucuları, Genel Müdür ve okul müdürleri Darüşşifa Eğitim Kurumunda verilen akşam yemeği ile bir araya geldi.

A+A-

Ankara’da bulunan Özel Okulların Kurucuları, Genel Müdür ve okul müdürleri Darüşşifa Eğitim Kurumunda verilen akşam yemeği ile bir araya geldi.

Ankara’daki özel okul kurucuları bir araya gelerek Ankara’da eğitim kalitesini ve başarının artırılması için neler yapılabileceğini ve nasıl işbirliği yapabilecekleri hakkında değerlendirmede bulundular.

Darüşşifa Eğitim Kurumlarında yapılan toplantıya Özel Öğretim Kurumları Genel Müdür Kemal Şamlıoğlu, ÖZDER Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kaya, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, Darüşşifa Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karaaslan ile özel okul temsilcileri katıldı.

Darüşşifa Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karaaslan, burada yaptığı konuşmada, 2017-2018 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Karaaslan “ Darüşşifa Eğitim Kurumları 2012 yılında sağlık alanında yola çıkmış. Şuanda da içinde bulunduğumuz kampusta Anaokulundan, fen lisesine kadar eğitim hayatına devam etmektedir. Toplantıya katılan herkese teşekkür ederim ” dedi.

Darüşşifa Eğitim Kurumları Genel Müdürü Davut Karagöz ise “ 2017-2018 eğitim öğretim yılı ülkemiz için çok yoğun aşamalardan geçiyor. İnşallah güzel günler yakında. Çünkü TEOG ve üniversiteye girişi sınavları ile ilgili çıkış yolları ortaya çıktı. Yetkililerimiz burada inşallah güzel sonuçlar ortaya çıkacak. Ailelerimiz ve evlatlarımız mutluluk duyacaklardır” dedi.

Karagöz sözlerini şu şekilde devam etti; “Eğitimde istenilen noktaya hep birlikte koşmak için birbirimizden çok güzel bir şekilde faydalanmamız lazım. Birimizin güzel bir noktasını diğerine entegre etmemiz lazım ki hem okullarımız, aileler ve çevremiz hem de ülkemiz kazansın”

Toplantı açılış konuşmaların ardından basına kapalı devam etti. 

Bu haber toplam 2045 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.