Çorum Özel Hastanesi, ana branşlarda gece de poliklinik hizmeti vermeye başladı.

Hastane Başhekimi, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Gökhan Bilgili, önce Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşında gece poliklinik hizmeti vermeye başladıklarını, daha sonra ise halktan gelen talepler doğrultusunda, Dahiliye (İç Hastalıkları) branşını gece polikliniği hizmetine eklediklerini belirterek, “11 Ocak 2018 tarihinden itibaren de, Kadın Hastalıkları ve Doğum branşında gece polikliniği hizmetine başladık” dedi.

Hastaların, gece polkiliniği hizmetinden memnun olduklarını ve saat 08.00’den 23.00’e kadar ana branşlarda uzman doktora ulaşabildiklerini anlatan Başhekim Dr. Bilgili, şu bilgileri verdi:

“Kadın Hastalıkları ve Doğum branşı, çok iddialı olduğumuz bir branş. Bu alanda deneyimli 5 uzman hekimle; Opr.Dr. Sinan Özer, Opr.Dr. Sabri Laçin, Opr.Dr. Özgül Bekar ve Opr.Dr. Torumtay Alıç ile gündüz, Opr.Dr. Demet Demiray Zelveci ile de gece poliklinik hizmeti veriyoruz.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşında, Dr. Fatih Sarı, Dr. Engin Uzunosmanoğlu ve Dr. Mehmet Açıkgöz olmak üzere 3 uzman hekimle gece-gündüz anne-babaların ve çocuklarımızın hizmetindeyiz.

Dahiliye branşında da, Dr. Ayfer Cerit, Dr. Zühal Gülsüm Şimşek ile gündüz, Dr. Caner Keser ile de gece poliklinik hizmetimizi sürdürüyoruz.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim