Haberler

Sürücüsünün Kontrolünden Çıkan Polis Özel Harekat Aracı Dereye Yuvarlandı! Yaralılar Var

Güncelleme:

Giresun'da görev için yola çıkan özel harekata ait zırhlı araç, sürücüsünün kontrolünden çıkıp dereye yuvarlandı. Yaralı olarak araçtan çıkarılan 6 polis, hastaneye kaldırıldı.

Giresun'da sürücüsünün kontrolünden çıkan polis özel harekata ait zırhlı araç, Çağlayan Deresi'ne yuvarlandı. Kazada 6 özel harekat polisi yaralandı.

6 YARALI POLİS EKİPLER TARAFINDAN ARAÇTAN ÇIKARILDI

Kaza, akşam saatlerinde Giresun'un Şebinkarahisar ilçesi Çağlayan köyü mevkiinde meydana geldi. Giresun'dan görev için yola çıkan polis özel harekata ait zırhlı araç, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle yoldan çıkarak takla atıp, yaklaşık 35 metre mesafedeki Çağlayan Deresi'ne yuvarlandı. Araçtaki polislerin yardım çağrısı üzerine olay yerine İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geldi. Ekipler tarafından 6 yaralı polis araçtan çıkarıldı.

YARALI POLİSLER HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan 6 polis, Şebinkarahisar İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. İlçe Kaymakamı Taner Sengir, hastanede ziyaret ettiği polislerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Giresun Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (47)

GÖKTÜRK:

BOŞ BOŞ YORUMLAR YAZI YAZMASINI BİLMEYEN YORUMCULAR.POLİSİMİZDE ASKERİMİZDE EĞİTİMLİDİR,BU TİP KAZALARDA ZATEN GEREKLİ İNCELEMELER YAPILIR HATA VARSA, ARAÇTA YADA SÜRÜCÜDE GEREĞİ YAPILIR.SAÇMALAMANIZA GEREK YOK.BU ARAÇLARLA GÖREVE ÇIKMIŞ VE KAZA YAŞAMIŞ BİR KİŞİYİM.ALLAH BÜTÜN GÜVENLİK KUVVETLERİMİZİ KORUSUN.

63
3
yanıtYanıtla
garip degilmi sence:

peki diyelimki sende görevlisin kaza neden oldu ne gibi tedbir alindi alindiysa neden hala bu kazalar oluyor

yanıt1
yanıt16
VAN LI:

ALLAH ım SEN KORU ASKERİMİZİ POLİSİMİZ SEN KORU BU TERÖR BELASINI BAŞIMIZA AÇAN DIŞ DEVLETLERİ PERİŞAN ET ONA MAŞA VE PİYONCULUK YAPAN UŞAKLIK EDEN HDP PKK YI SEN ÖLDÜR. KÜRTÜN ADINI KULANARAK YILARDAN BERİ TÜRKİYE Yİ BÖLMEYE ÇALIŞAN BU ŞER GÜÇLERİ PARIM PARÇA ET ALLAH IM. VATANI OLMAYANIN NAMUSUDA OLMAZ. IRKÇILIK AYRIMÇILIK YAPANLARIN HEPİSİ DIŞ DEVLETLERİN UŞAKLARIDIR. BU VATANDA HİÇ KİMSENİN HAKI YOK VATANIN SİZDE HAKI VAR UNUTMAYIN.

65
1
yanıtYanıtla
Mustafakahyaoglu:

Yediğin içtiğim helal olsunguzel yazmışsın

yanıt1
yanıt0
ASENA??:

Bakıyorumda yorumlara bazıları nekadar cahilce cvb vermiş.burda suçlu olan o araçı kullanan polis ve askermi.hiç bakıyormusuz bu araçlar nekadar donanımlı yada güvenilir.kimse canını yolda bulmuyor.rabbim hepsine acil şifalar versin kolay değil.

46
2
yanıtYanıtla
TAKA:

dünyanın en şerefli cesur şahsiyetli cefakar fedakar polisidir. bizim kahraman polisimiz. onlar varsa biz rahat ve huzurluyuz. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah. çok geçmişler olsun.

42
0
yanıtYanıtla
mustafa:

bir askeriyeye yakismiyor ikide bi arac devrilmesi bu arac kullanamayanlarin askeri aracin direksiyonunda ne isi var ben nasil güveneyim bu askere daha yolda gitmesini bilmiyor ya bunlar hainmi masustanmi yapiyor neden üzerine gidilmiyor

10
31
yanıtYanıtla
.....................:

boş yapma. direksiyon hakimiyetini kaybetti demek. viraj da olmalı. bakarsan coğrafi olarak oralar sık vadi ve dönemeçli. sende şifa dilemen gerekirken. hadi işine .

yanıt20
yanıt3
Omanali:

Kendine gel beyfendi güvenmiyorsan ülkeyi terket

yanıt2
yanıt1
Polis.eşi:

Allah şifa versin beterin den korusun. Cümlesinin yar yar yardımcısı olsun

41
0
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title