1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Özel Harekat bu hale geldi
Özel Harekat bu hale geldi

Özel Harekat bu hale geldi

Türkiye kanlı darbe girişiminin travmasını yaşıyor…

A+A-

Vatandaşlar geceden başlayıp sabaha kadar sokaklarda demokrasi nöbeti tutarken Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde can kayıpları yaşandı.

 

   Anadolu  Ajansı’nın yaptığı açıklamaya göre yapılan saldırılarda   90 şehit 1154 kişinin yaralı olduğunu bildirdi… Ankara  Gölbaşı ‘nda  17 Polis memuru ve iki Türksat görevlisi şehit oldu.

 

 Diğer taraftan Marmaris’te de iki polis şehit olurken Ankara Emniyet Müdürlüğü, Beştepe'de yapılan operasyonda darbeci 16 askerin öldürüldüğünü açıkladı. İlk gelen bilgilere göre Türkiye’nin dört bir yanında asker ve polisin çatışması sonucu aralarında şehitlerin de olduğu bildirildi.

 

GÖLBAŞI’NIN  ÖNEMLİ BİR MERKEZ OLDUĞU BİR KERE DAHA ORTAYA ÇIKTI…

 

ilçemizde bulunan Özel Harekat Eğitim Merkezi ve  Uydu yayınının gerçekleştirildiği  TÜRKSAT’a saldırılar oldu.

 

   Yapılan saldırılar sonucunda Özel Harekat Eğitim Merkezi’nde 17 polis şehit olurken, TÜRKSAT’ta da 2 görevli hayatını kaybetti.  Onlarca yaralı olduğu ileri sürüldü.

 

    Patlamaların   büyük olduğu ve 1 km. uzakta bulunan evlerinde sarsıldığını birçok vatandaş sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bazı vatandaşlarda patlama anında fotoğraflar paylaştı.

 

    Belediye Başkanı Fatih Duruay ve AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Osman Karaaslan sosyal medya ve telefon SMS aracılığı ile  Gölbaşılıları teşkilat önünde toplanmaya davet etti.  Gölbaşılılar,  Cumhuriyet Caddesi’nde bir araya gelerek Polis Akademisine doğru yürüyüşe geçti.

 

GÖLBAŞI HASVAK HASTANESİ DOLUP TAŞTI…

 

   Sabah saatlerine kadar gerek  Özel Harekat Eğitim Merkezi’nde, gerek TÜRKSAT’a yapılan saldırılar sonucunda şehitler ve yaralı görevliler Gölbaşı HASVAK Hastanesi’ne siren sesleri arasında ambulanslarla getirildi.

 

    Gölbaşı'nda bulunan Özel Harekat Eğitim Merkezi kampüsünde birçok aracın kullanılmaz hale geldiği, ana giriş kapısı ve bazı binaların  büyük hasar gördüğü fotoğraflarıda paylaşıldı.

 

HERKESİN ORTAK TEMENNİSİ…

 

  Yapılan darbe girişimi sonucu asker ve polisin karşıkarşıya getirilmesi ve insanlarımızın birbirine düşürülerek bir iç savaşa doğru sürüklenmesi endişeleri  taşıyan vatandaşlarımız sosyal medya aracılığı ile düşüncelerini paylaştı. Partili partisiz tüm vatandaşların ortak temennisi ise insanlarımızın birbirine düşmemesi, birlik ve beraberliğimizi bozulmaması temennisi oldu.

Bu haber toplam 3668 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.