Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Özel Gazi’de yıl sonu etkinliği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Özel Gazi’de yıl sonu etkinliği - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriBahşılı eğitim öğretim veren özel gazi kolejı 1/A sınıfı öğrencileri yıl sonu programında hem diploma aldılar hem de gönüllerince eğlendiler.

Temellerin atıldığı yer

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programda günün anlam ve önemine ilişkin öğrenci ve velilerine seslenen Okul Müdürü Bayram Aydoğdu,’ Bir eylül ayının 2. Haftası. Ürkek bakışlarla, pır pır eden yüreklerle elinden tutarak getirdiğiniz, ailecek yaşadığınız heyecan bugün anasınıfı mezuniyetiyle zirveye ulaştığını görüyorum. Bir demet çiçektir çocuklar, Sevgiyle ve hoşgörüyle büyür çocuklar. Esirgediniz mi sevginizi? Biraz astınız mı yüzünüzü, Soluverir renkleri, mimikleri…İşte bu nedenle Özel Gazi Kolejinde her şey öğrencilerimizin mutluluğu, velilerimizin memnuniyeti üzerine kurulmuştur. Bunun için öğrencilerimizin müdür amcaları, sizlerinde kardeşleri ağabeyleriyiz ve Özel Gazi Koleji ailesinden bir fertsiniz. Anasınıfı çocukların evdeki bireysel yaşamından, sosyal yaşama geçişte hazırlandıkları yerdir. Anasınıfı çocukların zihinlerinin bilgilerle doldurulduğu değil, bilgileri öğrenebilmek için gerekli becerilerin kazanıldığı yerdir. Ana sınıfının amacı gelişimleri çok hızlı bir şekilde devam eden çocukların yaşantılarını zenginleştirmektir. Kendi kimlik ve karakterlerinin oluşumunun temelinin atıldığı yerdir.” Dedi.

Emeği geçen öğretmenlere teşekkür

“Özel Gazi Anadolu Ana Sınıfına göz bebeği evlatlarınızı en iyi şekilde yetiştirilmek üzere önce Allaha sonra bizlere emanet ettiniz. Bu nedenle sizlere müteşekkiriz.” Sözleriyle konuşmasını sürdüren Aydoğdu, Çocuklarımızın toplum önünde kendini ifade edebilmeleri, çocukların kendilerine olan güvenlerini artırabilmeleri, büyüklerin e saygı küçüklerine sevgi ve paylaşmayı, dostluğu bu sosyal ortamda kazanacaklardır. Çocuklarımızın bu güne hazırlanmasında başta Esra öğretmene, Seval öğretmene, Çiğdem öğretmene, Benal öğretmene, kadir öğretmen ve Buse öğretmene teşekkür erdim. İlk gün ürkek ve endişeli bakışlarla okulumuza gelen öğrencilerimizin imkân verildiğinde neler yapabildiklerini izleme zamanı….Hepinize iyi seyirler diliyor. Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.” Şeklinde konuştu.

Miniklere alkış

Salyt gösterisinde öğrencilerin canlı video gösterileri velilere neşeli dakikalar yaşanmasına vesile olan  Bilişim öğretmeni Zehra Al, izleyicilerden büyük alkış aldı.Öğrencilerin şiirler okuması, sınıf korosundan şarkılar ve inglizce gösterileri ile devam eden yıl sonu töreninde öğrencilerin sunduğu vals gösterisi büyük beğeni topladı.

Özel Gazi’de yıl sonu etkinliği - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Özel Gazi’de yıl sonu etkinliği - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Özel Gazi’de yıl sonu etkinliği - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Özel Gazi’de yıl sonu etkinliği - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Özel Gazi’de yıl sonu etkinliği - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Özel Gazi’de yıl sonu etkinliği - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Özel Gazi’de yıl sonu etkinliği - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Özel Gazi’de yıl sonu etkinliği - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Özel Gazi’de yıl sonu etkinliği - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu