ÖZEL FETHİYE BİREY OKULLARI, 'YEŞİL' BAYRAKLA ÖDÜLLENDİRİLDİLER

Özdemir Akademi Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Özel Fethiye Birey Okulları, 2 yıldır sürdürdüğü çalışmaları sonucunda 'YEŞİL BAYRAK' almaya hak kazandılar.

  • 2420
ÖZEL FETHİYE BİREY OKULLARI, 'YEŞİL' BAYRAKLA ÖDÜLLENDİRİLDİLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özdemir Akademi Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Özel Fethiye Birey Okulları,  uluslararası bir çevre programı olan Eco-School üyesi olarak, iki yıldır sürdürdüğü çalışmaları sonucunda “YEŞİL BAYRAK” almaya hak kazandılar.

Kuruluşunun ilk günlerinden bu yana, 2 yıldır Sınıf Öğretmeni Bilge Nur Güzel ve Fen Bilgisi Öğretmeni Emine Karagöz koordinatörlüğünde yürütülen uluslararası düzeyde tanınan ve saygınlığı olan çevreye duyarlı okulu simgeleyen Eko Okullar (Eco Schools) programı çalışmaları neticesinde Yeşil Bayrak almaya hak kazanıldı.

18 Mayıs 2019 tarihinde Ankara Cer Modern'de gerçekleştirilen "Yeşil Bayrak" ödül törenine  okulumuzu  temsilen koordinatör öğretmenlerimiz , Türkiye ve uluslararası temsilcilerden yeşil bayrağımızı teslim aldı. Eco School uluslararası koordinatörlüğünden alınan bilgilere göre Fethiye'de çevreci okul anlamına gelen "ECO SCHOOL PROGRAMI" Yeşil Bayrak ödülü sadece Özel Fethiye Birey Okullarında dalgalanacak.

Özel Fethiye Birey Okulları Kurucu Müdürü Şerif Özdemir, ''Özel Fethiye Birey Okulları, Eko Okul Projesi kapsamındaki çalışmalarımızı iki yıl boyunca devam ettirdik. Bu yıl "Geri dönüşüm” temalı çalışmalarımızı, eco- team , öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve  velilerimiz ile işbirliği içerisinde yürüttük. 2 yıldır ciddiyetle yürüttüğümüz çalışmalarımız sonunda güzel bir işe imza attık ve dünya çapında prestije sahip Yeşil Bayrağı Fethiye'ye getirdik. Tüm idare, öğretmen, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile bunun haklı  gururunu yaşıyoruz." dedi.

Bakmadan Geçme